Βασίλης Σπανούλης: Μίλαγε με τον Νίκο Ευαγγελάτο και στο πλάνο εισέβαλλαν τα παιδιά του

Γενικά

4moms team , 03-04-2020

Μία αναπάντεχη τροπή και ένα «γλυκό» στιγμιότυπο είχε η συνέντευξη του Βασίλη Σπανούλη στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο δημοσιογράφος συνομίλησε με τον αθλητή μέσω skype, προκειμένου να μοιραστεί μερικά tips από την καθημερινότητα με τη σύζυγό του και τα έξι παιδιά τους. Ο ίδιος δήλωσε πως τηρούν αυστηρά όλα τα μέτρα και ό,τι χρειάζεται για τη δουλειά του το κάνει με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

«Είμαστε καλά. Και εμείς σαν οικογένεια μένουμε μέσα στο σπίτι. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, περνάμε όσο καλύτερα και ευχάριστα μπορούμε μέσα στο σπίτι. Είναι πολύ όμορφο να έχουμε τα παιδιά μαζί μας. Περνάμε όμορφα τον χρόνο μας. Παίζουμε, διαβάζουμε, βλέπουμε ταινίες, γεμίζουμε τον χρόνο πάρα πολύ όμορφα και περνάει η μέρα χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Έρχονται και οι στιγμές της έντασης, είναι άλλωστε και αυτές μέσα στο πρόγραμμα. Προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι. Δεν έχω βγει καθόλου έξω, έχω και το εγχειρισμένο πόδι μου. Ό,τι κάνω, το κάνω μέσα στο σπίτι.

Προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα μέσα από το σπίτι. Τηρούμε ευλαβικά το “μένουμε σπίτι”. Ακολουθούμε τις οδηγίες και τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, σίγουρα υπάρχει κόσμος που πραγματικά βιώνει πιο δύσκολες καταστάσεις από τη δική μου, κόσμος που μένει σε πιο κλειστούς χώρους. Εμείς έχουμε την ευλογία να έχουμε ένα μέρος που μπορούν τα παιδιά να τρέξουν και να παίξουν περισσότερο. Καταλαβαίνω την ανάγκη του κόσμου για τρέξιμο, περπάτημα και καθαρό αέρα. Αλλά είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση και πρέπει όλοι να θυσιαστούμε για να την ξεπεράσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λίγο μετά τα 2,5 λεπτά της κουβέντας τους όμως, δύο μουτράκια εμφανίστηκαν στο πλάνο και η υπόλοιπη συνέντευξη κύλησε με τα μεγαλύτερα παιδιά να είναι κάνουν συχνά guest εμφανίσεις.

Το στιγμιότυπο:

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES