Μένω σπίτι και βάφω τα μαλλιά μου!Πως όμως όταν δεν το έχω ξανακάνει ποτέ;

BODY by ΒΑΣΩ

Κλείνουμε την τρίτη εβδομάδα στο σπίτι και οι περισσότερες από εμάς που αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τα γκρίζα μαλλιά ή βάφουμε τα μαλλιά μας δε τολμάμε να κοιταχτούμε στον καθρέφτη μας!!

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είμαι κι εγώ!Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν έχω προσπαθήσει να βάψω τα μαλλιά μου στο σπίτι καθώς “δεν το’χω καθόλου”,επειδή όμως η κατάσταση το απαιτεί ,μπήκα στο ίντερνετ και βρήκα τις σωστές οδηγίες ώστε όταν ξαναβγούμε από το σπίτι να μπορώ να εμφανιστώ!!

Αν και εσείς θα επιχειρήσετε να βάψετε τα μαλλιά σας στο σπίτι ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα…

 

  • Προμηθεύσου τη σωστή ποσότητα βαφής. Αν τα μαλλιά σου είναι μακριά, προμηθεύσου 2 σετ έτσι ώστε να μπορέσεις να βάψεις τη ρίζα έως την άκρη.
  • Αν τα μαλλιά σου είναι ήδη βαμμένα και θέλεις να τα ξανοίξεις ανάμειξε 2 νούμερα επαγγελματικής βαφής-αυτό που χρησιμοποιούσες και έναν τόνο πιο ανοιχτό
  • Ενυδάτωσε τα μαλλιά σου καλά, πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία τη βαφής. Το μυστικό τόσο για την απόδοση της βαφής όσο και για τη φωτεινότητα της απόχρωσης επί μακρόν είναι η άριστη υγεία της τρίχας, που σημαίνει σωστά ενυδατωμένα μαλλιά. Να θυμάσαι ότι τα ξηρά, αφυδατωμένα μαλλιά δεν είναι σε θέση να «υποδεχτούν» και να διατηρήσουν το χρώμα. Στα υπόψιν ότι τα πολύ έντονα χρώματα, όπως είναι το κόκκινο, υπολείπονται σε διάρκεια από τα ζεστά ξανθά ή καστανά.
  • Τέλος,  περίμενε πέντε λεπτά ακόμα και ολοκλήρωσε τη διαδικασία λούζοντας τα μαλλιά με το ειδικό σταθεροποιητικό
  • σαμπουάν που θα βρείς στη συσκευασία της βαφής.

 

Ελπίζοντας πως σύντομα θα ανοίξουν τα κομμωτήρια και θα κάνουμε μια ανταύγεια της προκοπής! 

 

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Το σώμα λέει αυτό που δεν μπορούν να πουν οι λέξεις
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES