Ακουστικά παραμύθια από το θέατρο «Φούρνος» για αυτές τις ημέρες που #ΜένουμεΣπίτι

Ωρα Για Θεατρο

4moms team , 31-03-2020

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες ημέρες που βιώνουμε όλοι, το θέατρο Φούρνος και η ομάδα του θέλει να είναι δίπλα στους θεατές του, ιδιαιτέρως τους πιο μικρούς, γιατί πιστεύουμε ότι τα παιδιά ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες θα πρέπει να συνεχίζουν να παίζουν, να μαθαίνουν και να γελούν.

Φανταζόμαστε ότι σίγουρα οι μικροί μας φίλοι περνούν αρκετές ώρες μπροστά σε μια οθόνη , γι αυτό το Θέατρο Φούρνος τους κάνει ένα δώρο, ακουστικά πρωτότυπα παραμύθια , ένα κάθε εβδομάδα ,τα οποία αφηγούνται ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας αλλά και φίλοι ηθοποιοί που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αυτή.

Κάθε παραμύθι όπως και οι παραστάσεις του θεάτρου είναι αφορμή για κουβέντα ενήλικα και παιδιού. Στο τέλος κάθε παραμυθιού προτείνουμε και μια μικρή δραστηριότητα.

Κάποια παραμύθια είναι πιο  μεγάλα άλλα πιο μικρά. Κάποια πιο πολύπλοκα άλλα πιο απλά. Κάποια σε συνέχειες και άλλα αυτοτελή. Κάποια θα είναι αστεία και άλλα πιο σοβαρά. Σίγουρα όμως όλα θα προσκαλούν  τα παιδιά μα κλείσουν τα μάτια τους και να φανταστούν καινούργιους κόσμος

 

Κάθε Πέμπτη στις 10.30 ένα καινούργιο παραμύθι ξεκινάει  στη σελίδα μας στο Youtube 

https://www.youtube.com/c/ΤοΦρατζολάκιΘέατροΦούρνοςγιαταΠαιδιά

 Θέατρο Φούρνος: Μαυρομιχάλη 168 Αθήνα  τηλ 210.6460748  [email protected]

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES