Νίκη Θωμοπούλου: Η πρώτη ανάρτησή της μετά τη γέννηση της κόρης της

Διασημοι

4moms team , 23-03-2020

Η Νίκης Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Στις 16 Μαρτίου το ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η ευτυχισμένη μανούλα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, ανήρτησε μία φωτογραφία με τα χέρια τους και έγραψε:

«..
Welcome to this crazy world, lil one
Και μέσα στις δυσκολίες των καιρών γεννιέται πάντα η ελπίδα! Και έχει το πιο ωραίο μπουγελοφατσάκι
Ευτυχισμένη που φέραμε στον κόσμο ένα μοσχαράκι (4.130 κιλά και 57 πόντους!!!) υγιέστατο και (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) πανέμορφο – και το πιο σπουδαίο – με φυσιολογικό τρόπο! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αγαπημένο μου γιατρό @dimitriskoleskas και την υπερκαταπληκτική μου μαία @enta_mpaka για τη στήριξη και τη βοήθεια τους τις στιγμές του τοκετού που εξαντλήθηκε το κουράγιο και η επιμονή να συνεχίσω να προσπαθώ.
Και φυσικά.. όλα αυτά δε θα τα κατάφερνα χωρίς τον άντρα της ζωής μου.. πιο δυνατός από ποτέ δίπλα μου!»

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

.. – Welcome to this crazy world, lil one – Και μέσα στις δυσκολίες των καιρών γεννιέται πάντα η ελπίδα! Και έχει το πιο ωραίο μπουγελοφατσάκι – Ευτυχισμένη που φέραμε στον κόσμο ένα μοσχαράκι (4.130 κιλά και 57 πόντους!!!) υγιέστατο και (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) πανέμορφο – και το πιο σπουδαίο – με φυσιολογικό τρόπο! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αγαπημένο μου γιατρό @dimitriskoleskas και την υπερκαταπληκτική μου μαία @enta_mpaka για τη στήριξη και τη βοήθεια τους τις στιγμές του τοκετού που εξαντλήθηκε το κουράγιο και η επιμονή να συνεχίσω να προσπαθώ. Και φυσικά.. όλα αυτά δε θα τα κατάφερνα χωρίς τον άντρα της ζωής μου.. πιο δυνατός από ποτέ δίπλα μου! – #lifeisbeautiful #thinkpositive #wewillgetthroughthis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη It’s Nicky. ♍️‍♀️ (@nicky_thom) στις

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES