Η επίθεση του επικεφαλής του ΕΣΥ της Βρετανίας στη Γκουίνεθ Πάλτροου για τα wellness προϊόντα της

Υγεία

4moms team , 03-02-2020

Καθόλου εντυπωσιασμένος δεν είναι ο επικεφαλής του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας με τη νέα σειρά wellness προϊόντων της Γκουίνεθ Πάλτροου. Με αφορμή τη σειρά του Netflix «The good lab», η οποία γυρίστηκε στα γραφεία της εταιρείας ευεξίας «Goop» της ηθοποιού, ο Σάιμον Στήβενς δήλωσε πως «τα προϊόντα αυτά είναι επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία».

Σε ομιλία του στο θέατρο Σελντόνιαν της Οξφόρδης, κατηγόρησε την σειρά για παραπληροφόρηση, προειδοποιώντας τον κόσμο για τα προϊόντα ευεξίας, τα οποία χαρακτήρισε «αμφιλεγόμενα», αλλά και για τις «κομπογιαννίτικες πρακτικές», που λανσάρουν.

«Τα φερόμενα ως προϊόντα υγείας που πωλούνται στο διαδίκτυο, μπορεί να είναι από άχρηστα έως επιβλαβή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά, ο εκπρόσωπος τύπου της «Goop» σχολίασε πως ουδέποτε έχουν ισχυριστεί πως η εταιρεία ακολουθεί την πρακτική της δυτικής ιατρικής και πως «είναι ξεκάθαρο πως τα θέματα που καλύπτουν μπορεί να μην υποστηρίζονται επιστημονικά ή ότι η όποια έρευνα μπορεί να βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο»

Η σειρά του Netflix, «The Good Lab» έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES