Τους αφανείς ήρωες της καθημερινότητας βραβεύει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 25-01-2020

Τους αφανείς ήρωες της καθημερινότητας που προσφέρουν ανιδιοτελώς και διαχρονικά, σημαντικό κοινωνικό έργο για τη βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων τους, τιμά η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».  

 Φέτος η Ένωση θα απονείμει το Βραβείο «Έργο Ζωής» στην κυρία Αλίκη Τσιαμούρα, πρόεδρο της «Ένωσης Κυριών Δράμας», ενώ με το Βραβείο «Μάθημα Ζωής» θα τιμηθεί ο κύριος Λεωνίδας Κουρσούμης, δημιουργός του «Παλαιοπωλείου των Αστέγων».  

Τα Βραβεία «Μαζί για το Παιδί», «Έργο Ζωής» και «Μάθημα Ζωής», στρέφουν τους προβολείς σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει σημαντικό εθελοντικό κοινωνικό έργο και σε εθελοντές που ανήκουν στην οικογένεια των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, επιβραβεύοντας το ψυχικό τους σθένος και τη θετική τους στάση απέναντι στη ζωή.  

Φέτος, τα βραβεία θα απονείμει η πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών και πρώην πρόεδρος της Βουλής Άννα Ψαρούδα Μπενάκη. Η Τελετή της Απονομής Βραβείων του «Μαζί για το Παιδί» θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 στις 13:00, στο Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς 138 και την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη.  

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES