Ο τραγουδιστής των Coldplay Chris Martin, λέει ότι η κόρη του Apple ντράπηκε όταν τον είδε στο κατάστημα ρούχων που εργάζεται

Διασημοι

4moms team , 23-01-2020

Ο τραγουδιστής των Coldplay Chris Martin, την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκε στην εκπομπή “The Ellen Degeneres Show” και αποκάλυψε ότι έφερε σε δύσκολη θέση 15χρονη κόρη του Apple, ενώ εκείνη βρισκόταν στη δουλειά.

“Η κόρη μου δουλεύει σε ένα κατάστημα ειδών ένδυσης, είναι η πρώτη δουλειά  και είμαι πολύ υπερήφανος για εκείνη”, ξεκίνησε ο Μάρτιν και πρόσθεσε: “Σε λίγο καιρό θα γίνει 16 και προσπαθεί να χαράξει τον δικό της δρόμο στον κόσμο”.

Ο μουσικός είπε στην οικοδέσποινα Ellen Degeneres ότι η Apple δεν αντέδρασε και πολύ καλά όταν θέλησε να την επισκεφτεί μία ημέρα στο κατάστημα.

Πήγα να την δώ, και σκέφτηκα καλύτερα να αγοράσω κάτι, έτσι πήρα ένα μπλουζάκι και πήγα στην ουρά του ταμείου. Μόλις με είδε θύμωσε πάρα πολύ και μου είπε να βγώ έξω! Ένιωσα απαίσια και μετακινήθηκα στην διπλανή γραμή κρατώντας το μπλουζάκι φοβισμένος απο την κόρη μου! Πλήρωσα και φεύγοντας δεν ήξερα τι να κάνω το γλυκό που είχα πάρει για την Apple. Ρώτησα μια κοπέλα στο μαγαζί αν μπορεί να το δώσει στην κόρη μου. Η Apple στο τέλος γλύκανε και καθώς έφευγε, φώναξε: “Σ ‘αγαπώ, μπαμπά!”

Πηγή: www.insider.com

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES