Μια ιστορία αγάπης μέσα από ένα διαζύγιο

SOUL by ΒΙΒΗ

Η ταινία «MARRIAGE STORY» είναι το οικογενειακό δράμα της χρονιάς.

Μια «αληθινή» ιστορία, μια έντονη και συμπονετική ματιά σε ένα γάμο που διαλύεται και μια οικογένεια που προσπαθεί να μείνει μαζί. Ο Ανταμ Ντράιβερ με συμπρωταγωνίστρια του τη Σκάρλετ Τζοχάνσον, παρουσιάζουν ένα ζευγάρι στα πρόθυρα του διαζυγίου, λουσμένο σε αγάπη, και συγκρούσεις που φέρνουν τον χωρισμό.

Με το που ξεκινάει η ταινία, τους παρακολουθούμε να αφηγούνται τι είναι αυτό που αγαπούν και θαυμάζουν ο ένας στον άλλο.  Και στην συνέχεια μας αιφνιδιάζει αυτό που μαθαίνουμε. Η πραγματική ιστορία είναι ότι το ζευγάρι με τα όμορφα λόγια βρίσκεται εν μέσω της διαδικασίας του διαζυγίου.

Αν και το θέμα αφορά ένα διαζύγιο, δεν είναι δύσκολο να διακρίνεις μια υπέροχη ιστορία αγάπης με μεγαλύτερη απόδειξη την  ψυχραιμία και την ευγένειά που επικρατεί ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές.

Μπορεί να δείς την ιστορία μιας αγάπης μέσα απο ένα χωρισμό?

Εγώ νομίζω μπορείς.

Γιατί μια αγάπη δεν τελειώνει με ένα χωρισμό που λέει και το άσμα. Ο χωρισμός μπορεί να είναι το τέλος μιας κοινής πορείας, αλλά ειδικά όταν υπάρχει παιδί στην εξίσωση όλα είναι διαφορετικά. Δυστυχώς λίγα είναι τα ζευγάρια σαν τη Νικόλ και τον Τσάρλι που  αποφασίζουν τον χωρισμό ώριμα και από κοινού αποχωρούν ειρηνικά. 

Η σκηνή που ο υπέροχος Άνταμ Ντράιβερ χάνει τον έλεγχο και λέει όλα όσα ξέρει ότι θα την πληγώσουν και την επόμενη στιγμή το μετανιώνει πικρά, και της ζητά συγγνώμη γονατιστός με λυγμούς, είναι αρκετή για να τον αγαπήσεις.

Και η ερμηνεία του στο τραγούδι “Being Alive”!

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES