Ένας καλλιτέχνης ετών..9

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 08-11-2019

Ο μικρός Τζο Ουέιλ είναι ήδη ένας καλλιτέχνης, τον οποίο καλούν να διακοσμήσει με τις ζωγραφιές του τοίχους σε εστιατόρια. Είναι 9 χρονών και γεμίζει τα τετράδιά του με ιδιαίτερα σκίτσα, ακόμη και την ώρα του μαθήματος. Μάλιστα, τον κάλεσαν να διακοσμήσει έναν τοίχο του εστιατορίου «Number 4» που βρίσκεται στη Βρετανία. Πλέον, έχει το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «The Doodle Boy (Το Παιδί που “μουτζουρώνει”» , έχει τον δικό του ιστότοπο και σελίδες σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πατέρας του δηλώνει περήφανα πως ο γιος του πάντα λάτρευε τη ζωγραφική και μάλιστα σε ηλικία μόλις 5 ετών, τον είχαν χαρακτηρίσει ως «ταλαντούχο».

Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο δάσκαλος του Τζο στην τάξη σχεδίου πρόσεξε τις σχεδιαστικές ικανότητές του και ανήρτησε ένα έργο του στο Istagram.

Αυτή την ανάρτηση πρόσεξαν οι άνθρωποι του βρετανικού εστιατορίου και κάλεσαν τον Τζο ως διακοσμητή. «Ήθελαν τον Τζο στο εστιατόριό τους να φιλοτεχνήσει ένα έργο στον τοίχο τους, και ήταν η κύρια σάλα φαγητού κι εμείς ανεβήκαμε στα ουράνια» θυμάται ο πατέρας του.

«Ρώτησα τον Τζο κι αυτός, βεβαίως, άρπαξε την ευκαιρία κι έτσι πηγαίναμε εκεί μετά το σχολείο και για δυο ώρες κάθε βράδυ έβαζε στον τοίχο όλη τη δημιουργικότητά του» προσθέτει και δηλώνει πως ο γιος του χρειάστηκε περίπου 12 ώρες για να ολοκληρώσει τη διακόσμηση της σάλας του εστιατορίου.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES