Η σημασία του καθαρισμού του προσώπου

Ομορφιά

Ο καθαρισμός του προσώπου μας σε καθημερινή βάση, αλλά και ο βαθύς καθαρισμός από τα χέρια του ειδικού είναι η πιο σημαντική περιποίηση του δέρματος μας

Δυστυχώς όμως στο άκουσμα και μόνο του όρου “καθαρισμός προσώπου” το μυαλό μας οδηγείται με τρόμο στην εικόνα ενός ταλαιπωρημένου, κόκκινου, γεμάτο σημάδια προσώπου και μιας απαιτούμενης περιόδου “ανάρρωσης”.

Με σιγουριά ‘όμως μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο καθαρισμός προσώπου ΔΕΝ συγκαταλέγεται σε καμία περίπτωση στην παραπάνω διαδικασία. Επομένως ο σωστός καθαρισμός ΔΕΝ αφήνει σημάδια, ουλές ή μακροχρόνιες βλάβες, όπως σοβαρές μολύνσεις, στο πρόσωπο.

Αντιθέτως, το πιο πιθανό είναι να δημιουργήσει μια υπεραιμία, η οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες θα εξαφανιστεί σε λίγες ώρες, ανάλογα τον τύπο του δέρματος του κάθε ατόμου. Ένα δέρμα για παράδειγμα, χωρίς ιδιαίτερη ευαισθησία και ακμή θα παρουσιάσει λιγότερο ερεθισμό από αυτό με ακμή, το οποίο πιθανόν να βρίσκεται και υπό φαρμακευτική αγωγή.

ΞΕΧΑΣΤΕ λοιπόν όσα γνωρίζετε κ θυμάστε από το παρελθόν και τις μέρες εγκλεισμού στο σπίτι!

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Τι είναι λοιπόν ο βαθύς καθαρισμός προσώπου;     

Βαθύς καθαρισμός ονομάζεται η διαδικασία κατά την οποία ο ειδικός, με την βοήθεια ειδικών μηχανημάτων αλλά και καλλυντικών προϊόντων, απομακρύνει και εκκενώνει πλήρως κάθε πόρο του δέρματος από την περίσσεια του σμήγματος, τα μικρόβια, τους ρύπους και τα μαύρα στίγματαπου δημιουργούνται από την ατμόσφαιρα. Ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας αναπνέει καλύτερα, οι πόροι μας είναι καθαροί τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούμε διεισδύουν καλύτερα και το πρόσωπό μας είναι φρέσκο και λαμπερό.

Στα New Laser Natassa Brezati, που ως γνωστόν, διαθέτουν τον πλέον σύγχρονο και καινοτόμο εξοπλισμό, η διαδικασία του καθαρισμού πραγματοποιείται με το εξελιγμένο μηχάνημα ATS 1, το οποίο διαθέτει επίσης η κλινική La Prairie, στο Montreux της Ελβετίας, με αναμονές που μπορεί να φτάσουν κ τους 4 μήνες!

Στα New Laser Natassa Brezati, επίσης, το βασικότερο όλων είναι ότι η θεραπεία καθαρισμού προσώπου με το μηχάνημα ATS 1, είναι εντελώς ανώδυνη και ακίνδυνη, χωρίς δηλαδή καμία περίπτωση επιμολύνσεων και τραυματισμού των ιστών του δέρματος.

Πιο συγκεκριμένα, η όλη διαδικασία, αποτελείται από τα εξής στάδια :

  • Πρώτο στάδιο: απομάκρυνση των ρύπων (και του μακιγιάζ) με ειδικό προϊόν καθαρισμού.
  • Δεύτερο στάδιο: πίλινγκ προσώπου το οποίο απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και προάγει αφενός την καλύτερη εξαγωγή του σμήγματος και αφετέρου την καλύτερη διείσδυση των μετέπειτα καλλυντικών προϊόντων.
  • Τρίτο στάδιο: εφαρμογή του ATS 1 με το οποίο επιτυγχάνουμε την διάνοιξη των πόρων και την αφαίρεση του σμήγματος. Sos: χρησιμοποιώντας το ATS 1 παραλείπουμε το επώδυνο στάδιο της διάνοιξης των πόρων με πιέσεις που προκαλεί έντονους ερεθισμούς και (συχνά) ιδιαίτερα σοβαρές μολύνσεις.
  • Πέμπτο στάδιο: προσφέρουμε αντιβακτηριδιακή προστασία στο πρόσωπο
  • Έκτο στάδιο: χρησιμοποιούμε μια μάσκα με καλμαντικούς ορούς που συντελεί στη φυσιολογική επαναφορά του pH του δέρματος.

New Laser Natassa Brezati

Λακωνίας 24 Μαρούσι 15122

2108050577 / 6974920950

Νατάσα Μπρεζάτη
Νατάσα Μπρεζάτη
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES