Θοδωρής Αθερίδης: Το μήνυμά του κρατώντας αγκαλιά τον εγγονό του

Διασημοι

4moms team , 09-10-2019

Παππούς έγινε πριν λίγες ημέρες ο Θοδωρής Αθερίδης. Η κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου, και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο τους. Ο γνωστός ηθοποιός μέσω του Instagram μοιράστηκε κάποιες σκέψεις με τους followers τους και ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία ταΐζει των λίγων ημερών εγγονό του με το μπιμπερό.

«Την εποχή που είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ώριμη εκδοχή μου, τα 34 μου χρόνια στο επάγγελμα που -αλίμονο- σαν χθες μου φαίνεται η φοίτηση μου στην σχολή, που εδώ και χρόνια έπαψα να είμαι ο «μικρός» στους θιάσους, παράλληλα με την προσφώνηση στον πληθυντικό των μαθητών μου, αυτήν την εποχή που εμπέδωσα πως μετά τα πενήντα έχει άλλη ομορφιά η ζωή, συνέβη….

Και συνέβη όμορφα σαν δώρο-πάντα εξ ορισμού είναι δώρο η ζωή. Ξανά έγινα μικρός. Μικρός πραγματικά, όχι κατά την γνώμη μου. Όχι ταπεινά μικρός. Όπως λέμε «πόσο μικρός απέναντι στα θαύματα της ζωής». Σ´ αυτό ούτως ή άλλως είμαστε όλοι όχι μικροί, αμελητέοι θα έλεγα. Εννοώ μικρός μικρός.

Μικρός για παππούς!!! Ξαναέγινα μικρός σε κάτι. Κι είναι τόσο σημαντικό αυτό το κάτι. Τόσο σημαντικό που είναι σημείο αναφοράς. Έτσι λοιπόν νοιώθω μικρός και πάλι, νεαρός, πολλά υποσχόμενος που τόσο μου άρεσε και το χα πεθυμήσει. Να είμαι «πολλά υποσχόμενος».

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES