Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Όσα είπαν για την οικογένειά τους

Διασημοι

4moms team , 05-10-2019

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη έδωσαν μία κοινή συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό». Το ζευγάρι συνομίλησαν με την παρουσιάστρια για τον γιο τους, Χάρη, την πρόταση γάμου αλλά και την καθημερινότητά τους.

«Γνωριστήκαμε το 2010, όταν ήμασταν στο ίδιο θέατρο σε διαφορετικές παραστάσεις όμως. Μας γνώρισε ο κουμπάρος μας, ο Μίνως Θεοχάρης και στην αρχή ήμασταν φίλοι και μετά από δύο χρόνια γίναμε ζευγάρι. Ο Δημήτρης έδειξε το ενδιαφέρον, αλλά εγώ έκανα το πρώτο βήμα», είπε η Αντιγόνη Ψυχράμη για τη γνωριμία τους.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε για το πως έκανε την πρόταση γάμου: «Η πρόταση έγινε στο σινεμά. Είχα κάνει μια ταινία γύρω στα 15 λεπτά. Είχα συνεννοηθεί με την κουμπάρα μας, Νάντια Κοντογιώργη. Είχα κλείσει μια ολόκληρη αίθουσα με μερικούς φίλους μας. Ήταν η ιστορία για το πως γνωριστήκαμε, τον γάμο αυτά τα χρόνια και την ώρα του φινάλε, μπήκα μέσα στην αίθουσα».

Σχετικά με τον γιο τους η Αντιγόνη Ψυχράμη είπε: «Πήρε το όνομα από τον μπαμπά του Δημήτρη. Τον είπαμε Χάρη. Είναι μαγικά στο σπίτι μαζί του. Περνάμε υπέροχα, αλλά είναι κουραστικά. Ευτυχώς τα μοιραζόμαστε όλα με τον Δημήτρη. Βοηθούσε παντού»

 Οι δύο ηθοποιοί παίζουν μαζί στην παράσταση της Μιμής Ντενίση «Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη».

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES