Γνωρίστε το Cybex Ε- PRIAM, το πιο καινοτόμο καρότσι νέας γενιάς

Εγκυμοσύνη - Βρέφη

4moms team , 03-10-2019

Σίγουρα κάποια στιγμή έχεις γίνει μάρτυρας του παρακάτω περιστατικού. Γονείς που προσπαθούν να ανέβουν μία ανηφόρα με το καρότσι του μωρού ή που προσπαθούν να το ‘μανουβράρουν’ σε δύσκολη περιοχή. Μία εικόνα γνώριμη που όμως, η CYBEX υπόσχεται να αλλάξει.

Αν περιμένεις το πρώτο σου παιδάκι ή ετοιμάζεσαι για τη νέα άφιξη στην οικογένειά σας, το επαναστατικό e-stroller έρχεται να σου ‘λύσει’ τα χέρια. Το CYBEX e- PRIAM έρχεται να κάνει τη ζωή των σύγχρονων γονέων πιο διασκεδαστική και λιγότερο κουραστική, συνδυάζοντας την ευφυία της τεχνολογίας και την καινοτομία. Μας επιτρέπει να ταξιδεύουμε περισσότερο έχοντας τα παιδιά μας μαζί και οι νέοι γονείς προσαρμόζονται πιο εύκολα στην πολυάσχολη καθημερινότητα. Δίνει τέλος στις δυσκολίες μετακίνησης σε δύσβατα σημεία, όπως άμμο, χαλίκι ή χιόνι, αλλά και σε ανηφόρες και κατηφόρες.

CYBEX e-PRIAM

Το CYBEX e – PRIAM διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους αισθητήρες στη λαβή, οι οποίοι αντιλαμβάνονται πόση βοήθεια θα χρειαστείς στην ώθηση αλλά και την έλξη του καροτσιού.  Παράλληλα, ένας αλγόριθμος δίνει εντολή στο μοτέρ που είναι ενσωματωμένο στον σκελετό του καροτσιού ώστε να σου δίνει την αντίστοιχη βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι.

ΕΞΥΠΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΝΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΑ

Σε ανηφορικά σημεία οι αισθητήρες στη λαβή ανιχνεύουν πίεση ώθησης και ο αλγόριθμος δίνει την απαραίτητη ώθηση με έναν ήπιο τρόπο με σκοπό η αίσθηση που έχεις να είναι σαν να πηγαίνεις σε ίσιο δρόμο. Αντίστοιχα, σε κατηφόρα, οι αισθητήρες ανιχνεύουν πίεση έλξης, η λαβή δίνει σήμα στο μοτέρ και το καρότσι κατηφορίζει απαλά.

ΕΞΥΠΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΔΥΣΒΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

Αυτή η λειτουργία προσθέτει βοήθεια όταν είσαι για βόλτα σε δύσβατες επιφάνειες, όπως άμμο, λάσπη, χιόνι ή χαλίκια. Καθώς σπρώχνεις το καρότσι, η αίσθηση που έχεις θα είναι σαν να κινείσαι σε επίπεδο έδαφος.

Μάλιστα, έχεις την επιλογή να ενεργοποιήσεις τις παραπάνω λειτουργίες πατώντας απλά ένα κουμπί.

Το CYBEX e-PRIAM λειτουργεί με μπαταρία, η οποία διαρκεί από 8 έως 45 χιλιόμετρα, ανάλογα με τις συνθήκες κίνησης. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί εντός 6 ωρών μέσω φορτιστή πρίζας. Επίσης, διαθέτει ένδειξη φόρτισης μέσα απο πέντε γραμμές LED που αναδεικνύουν πόση ώρα χρήσης έχει απομείνει.

Με αυτό το σύστημα ταξιδιού 4 σε 1, ο σκελετός CYBEX e – PRIAM μπορεί να δεχτεί το βασικό κάθισμα, το LUX Carry Cot, το κάθισμα αυτοκινήτου για βρέφη ή ακόμη και το LITE Cot. Mεγάλη ποικιλία καθισμάτων είναι διαθέσιμα για αυτό το μοντέλο, παρέχοντας έτσι την επιλογή ανάμεσα σε διάφορα χρώματα ή ειδικές εκδόσεις που θα δώσουν στύλ στο καρότσι.

Το CYBEX e -PRIAM είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης ήδη από τις 15 Σεπτεμβρίου και η τιμή του ξεκινάει απο 1,200 εως 2,200 ευρώ – ανάλογα με τα αξεσουάρ που θες να προσθέσεις.

 

Ακολουθήστε τη Cybex https://www.instagram.com/cybex_global/

Eπίσημη ιστοσελίδα της Cybex https://cybex-online.com/el-gr

Facebook: https://www.facebook.com/cybexGR/

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES