Προετοιμασία: 10 λεπτά

Ποσότητα: 300 γρ.

Υλικά

  • 100 γρ. κάσιους
  • 100 γρ. παρμεζάνα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
    • 1 μεγάλο μάτσο φρέσκο kale
    • ελαιόλαδο
  • θαλασσινό αλάτι

Εκτέλεση
1 Βάλε τα κάσιους, λίγο αλάτι, το τυρί και το σκόρδο στο μούλτι και χτύπησέ τα να γίνουν λεία πάστα.

2 Πρόσθεσε τα φύλλα του kale και χτύπα ξανά το μείγμα.

3 Ρίξε σταδιακά το ελαιόλαδο μέχρι να σχηματιστεί ένα pesto (τόσο πηκτό που να μην απλώνεται όταν το πιέζεις με κουτάλι).

4 Διατηρείται για 7 ημέρες στο ψυγείο.

 

Συνταγή: shape.gr

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES