Αυτή η γρανίτα πεπόνι θα γίνει το αγαπημένο καλοκαιρινό σνακ

Μαγειρευουμε

4moms team , 31-07-2019

Χρειάζεσαι μόλις 15’ για να φτιάξεις αυτή την υπέροχη, και άκρως δροσιστική, γρανίτα πεπόνι.

Ο Τάσος Αντωνίου του «Μαμά Πεινάω», μας δίνει όλες τις συμβουλές για να τη φτιάξουμε σπίτι μας.

Υλικά:

1 πεπόνι καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους χωρίς τα σπόρια

1/3 φλιτζ. ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση:

Στο μπλέντερ πολτοποιούμε το πεπόνι και αναμειγνύουμε με το ζαχαρούχο γάλα. Ρίχνουμε το μείγμα σε θήκες για παγωτό και γρανίτες. Βάζουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες μέχρι να παγώσουν καλά οι γρανίτες.

Tips

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ζαχαρούχο γάλα με γάλα καρύδας ή γάλα αμυγδάλου. Για πιο γλυκιά γεύση, προσθέστε λίγο μέλι στο μείγμα. Τέλος, δοκιμάστε να αναμείξετε το πεπόνι με λίγο αγγούρι ή μέντα. Του πάει πολύ!

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES