Ποιο είδος ανεμιστήρα να προτιμήσετε ανάλογα με τον χώρο που βρίσκεστε

Σπιτι

4moms team , 30-07-2019

Μπορεί το καλοκαίρι το κλιματιστικό να είναι ο καλύτερος φίλος μας, όμως και οι ανεμιστήρες έχουν τη δική τους θέση στην καρδιά μας! Ανακυκλώνουν τον αέρα και είναι ιδανικοί για όσους δεν προτιμούν το κλιματιστικό ή για εκείνες τις ημέρες που η δροσιά είναι η αρκετή.

Ο Σπύρος Σούλης, μέσω του spirossoulis.com, συμβουλεύει ποιο είδος ανεμιστήρα να προτιμήσουμε, ανάλογα με τον χώρο που βρισκόμαστε. Είτε είμαστε στο σαλόνι μας, είτε στο γραφείο, είτε σε κάποια παραλία.

Στο σαλόνι: Επιλέξτε για το σαλόνι σας έναν ανεμιστήρα οροφής. Οι ανεμιστήρες οροφής μπορούν να ρίξουν τη θερμοκρασία του σαλονιού κατά 3 βαθμούς, ενώ καίνε πολύ λιγότερο ρεύμα από τα κλιματιστικά. Είναι μια αποτελεσματική και οικονομική λύση, καθώς μπορεί να καταναλώσει ενέργεια αξίας 8-10 €, έπειτα από λειτουργία 12 ωρών.  Στο εμπόριο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από καλαίσθητους και μοντέρνους ανεμιστήρες που θα ταιριάζουν με την διακόσμηση του σαλονιού σας.

Στο υπνοδωμάτιο: Επιλέξτε για το υπνοδωμάτιό σας επιδαπέδιους ανεμιστήρες. Ένας χαμηλός επιδαπέδιος ανεμιστήρας θα καθοδηγεί τον ζεστό αέρα προς τα πάνω, επιτρέποντάς σας να έχετε έναν ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο. Επιπλέον, ο δροσερός αέρας θα διαχέεται στο υπνοδωμάτιο χωρίς να σας «χτυπάει» κατευθείαν στο σώμα και να κινδυνεύετε να πάθετε ψύξη την ώρα που κοιμάστε. Δείτε εδώ Πώς να Καθαρίσετε Επιτραπέζιο Ανεμιστήρα σε 3 Απλά Βήματα.

Στο παιδικό δωμάτιο: Προτιμήστε για το παιδικό δωμάτιο επιτραπέζιο ανεμιστήρα χωρίς πτερύγιο. Ο σχεδιασμός του, σας επιτρέπει να τον τοποθετήσετε στον χώρο που βρίσκεται το παιδί σας, χωρίς να νιώθετε φόβο ότι μπορεί να υπάρξει περίπτωση τραυματισμού. Εξασφαλίστε ένα δροσερό και ευχάριστο περιβάλλον για το παιδί σας με αυτόν τον τρόπο.

Υπόλοιποι χώροι του σπιτιού: Προτιμήστε τους ανεμιστήρες με υδρονέφωση για να εξασφαλίσετε μια δροσερή και καθαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Οι ανεμιστήρες με υδρονέφωση είναι αυτόνομοι και αθόρυβοι. Δροσίζουν τον χώρο σας οικονομικά και με υγιεινό τρόπο, γεγονός που τους καθιστά ιδανικούς για οικιακή χρήση. Μάλιστα, το ποσοστό υγρασίας που δημιουργούν στο ξηρό οικιακό περιβάλλον εξασφαλίζει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα χωρίς να καταστρέφει τα έπιπλα και βοηθά τα άτομα με αναπνευστικά προβλήματα. Ιδανικός και για εξωτερικούς χώρους.

Στο γραφείο: Αν περνάτε πολλές ώρες στο γραφείο μπροστά από έναν υπολογιστή, χρησιμοποιήστε έναν επιτραπέζιο ανεμιστήρα usb. Ο επιτραπέζιος ανεμιστήρας usb συνδέεται με τον υπολογιστή και με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί και σας δροσίζει όση ώρα εργάζεστε. Διαλέξτε το χρώμα που ταιριάζει με την διακόσμηση του γραφείου σας ή τα χρώματα του υπολογιστή σας.

Στην παραλία ή στα μέσα μαζικής μεταφοράς: Αν βρίσκεστε ήδη σε ένα μέρος για διακοπές ή αν τρέχετε στους τρελούς ρυθμούς της πόλης χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς και ζεσταίνεστε, χρησιμοποιήστε έναν φορητό ανεμιστήρα χειρός. Λειτουργεί με μπαταρίες και μπορείτε να τον χρησιμοποιήστε ανά πάσα στιγμή, παντού, ακόμα κι όταν περπατάτε.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES