Το πρώτο trailer του νέου «Λόγω Τιμής»

Γενικά

Είκοσι χρόνια μετά, μία από τις πιο αγαπημένες ελληνικές παρέες έρχεται ξανά στις μικρές μας οθόνες.

Τον Σεπτέμβριο ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει τα νέα επεισόδια του «Λόγω Τιμής».  Η παρέα του Μάνου, του Μιχάλη, του Βασίλη, του Άρη, της Ηρώς, της Μάνιας και της Αθηνάς έχει αλλάξει πολύ κατά την πάροδο των χρόνων. Στα χρόνια που πέρασαν, απέκτησαν ευθύνες και παιδιά και έτσι στον νέο κύκλο θα δούμε και τα νέα πρόσωπα.

Το σενάριο αναλαμβάνει ξανά η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και τη σκηνοθεσία ο Λάμπης Ζαρουτιάδης.

Όσα γνωρίζουμε για την υπόθεση:

Ο Μιχάλης (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) είναι παντρεμένος και μας συστήνει τη σύζυγο του Μαρία Ναυπλιώτου. Η Μάνια (Χριστίνα Αλεξανιάν) ζει ευτυχισμένη με τον σύζυγό της (Χριστόδουλος Στυλιανός). Ο Βασίλης (Δημήτρης Αλεξανδρής) είναι μαζί με τη Δέσποινα (Αντιγόνη Αλικάκου), ενώ μόνους βρίσκουμε τον  Μάνο (Άλκις Κούρκουλος) και τον Άρη (Γιώργος Πυρπασόπουλος). 

Οι συντελεστές της σειράς έκαναν, επίσης, γυρίσματα στα Κύθηρα, το νησί που αγαπά ιδιαίτερα η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και σύμφωνα με το σενάριο εκεί λειτουργούν ένα ξενοδοχείο η Ηρώ (Βίκυ Βολιώτη) με τον σύζυγο της, τον Θανάση (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος). Η παρέα θα τους επισκεφτεί και η ιστορία αναμένεται να έχει ανατροπές. 

Εκτός όμως από τις ιστορίες των «μεγάλων», σε αυτόν τον κύκλο επεισοδίων θα μας απασχολήσουν και οι ιστορίες των παιδιών τους: του Φοίβου (Μιχάλης Πανάδης), της Αννας (Νίκη Βακάλη) και του μεγαλύτερου σε ηλικία συντρόφου της (Μιχάλης Σαράντης).

Τατιάνα Τζινιώλη
Τατιάνα Τζινιώλη
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES