Μετά από αρκετά αρνητικά σχόλια που δέχεται η Khloe Kardashian κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία με τη μικρή True στο Instagram, η επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα, αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση. Σε σχόλιο ενός χρήστη στο πόσο προκλητική είναι η οικογένεια στην επίδειξη του πλούτου της, εκείνη απάντησε αποστομωτικά πως έχει κάθε δικαίωμα να θέλει να κακομάθει την κόρη της.

«Ο τρόπος που το διατύπωσες με έβαλε σε σκέψεις. Σε καταλαβαίνω. Προσωπικά, δεν πιστεύω πως ξοδεύουμε χρήματα μόνο σε ανούσια πράγματα. Δεν είμαι εδώ όμως για να αποδείξω αν το κάνω ή όχι. Αυτό που μπορώ να σου πω όμως, είναι πως μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια. Γιατί γνωρίζω πως είμαι καλός άνθρωπος και η ζωή μου είναι γεμάτη ισορροπία. Ναι, επιλέγω να κακομάθω την κόρη μου. Θέλω να της χαρίσω απλόχερα υλικά αγαθά αλλά και αγάπη. Θα μεγαλώσει με αξίες, ευθύνες, αυτοεκτίμηση και σεβασμό. Όλες μας δουλεύουμε σκληρά ώστε να μπορούμε να ξοδεύουμε έτσι τα χρήματά μας. Ελπίζω αυτό να είναι προφανές».

Σε σχόλιο άλλου χρήστη απάντησε πως κανείς δε γνωρίζει για τη φιλανθρωπική της δράση, καθώς δεν είναι κάτι που πρέπει να προβάλλεται, εκτός αν θες να θίξεις ένα θέμα και να φέρεις λίγο από το φως της δημοσιότητας σε ένα συγκεκριμένο θέμα της κοινωνίας.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES