Το All Day Summer Style Party ολοκληρώθηκε για 6η συνεχομένη χρονιά

Δράσεις

4moms team , 06-07-2019

Για 6η συνεχή χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Albion, στο Ψυχικό, το ΑllDay Summer Style Party, του οποίου μέρος των εσόδων διατέθηκε στις δράσεις του Οργανισμού Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα «Στόχος –Πρόληψη». 

Η Κατερίνα Λάσπα και οι φίλες της σε αυτήν την ολοήμερη γιορτή με μοναδικές δημιουργίες Ελλήνων Σχεδιαστών, υποδέχτηκαν πανω απο 600 καλεσμένους απο τις 11 το πρωί μέχρι τις 22.00 το βράδυ, στηρίζοντας την εκστρατεία “Η Μόδα βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Μαστού.”

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου, πλήθος γυναικών όλων των ηλικιών, κατέκλυσε το χώρο. Σύγχρονες γυναίκες, μαμάδες με παιδιά, αλλά και μπαμπάδες, καθώς και πολλοί νέοι έσπευσαν να παρευρεθούν στο 6ο eventαφιερωμένο στις γυναίκες! 

Οι ταλαντούχου Έλληνες Σχεδιαστές που έδωσαν το παρόν με τις ξεχωριστές του δημιουργίες ήταν οι: It’s All Greek On Me, Ames the Bags, the KNL’s, Barbora Jewellery, 4Tailors, Funky Ideas by Kelly Androni- Handmade Jewellery, Kaleido Handmade, Anapseme, Kamar Hats, Cleo Gatzeli- Summer Tales, Urban Owl, Zebras & Libras, Anna Maria Beleniotis, & Sandalaki.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία παράλληλα με τις αγορές τους, να καλοσωρίσουν το καλοκαίρι με μουσική, φαγητό και διάφορες δραστηριότητες. Ενημερώθηκαν από εμπειρογνώμονες της FREZYDERM και πήραν συμβουλές για την ηλιοπροστασία δοκιμάζοντας τις πολλές επιλογές στα αντηλιακά SunScreen. Οι μπανάνες Fyffes έβαλαν τον κόσμο απευθείας σε moodκαλοκαιρινό, αφού διακόσμησαν την είσοδο και μοίρασαν το τροπικό φρούτο σε όλους τους καλεσμένους. Οι επισκέπτες δροσίστηκαν με μπύρα CretanΚings, και παρασύρθηκαν από τις υπέροχες μυρωδιές των προϊόντων ομορφιάς της GalerieDebeauteμε τα αφρόλουτρα και τις ενυδατικές κρέμες MyOwn.

Η Πρόεδρος  «Στόχος –Πρόληψη» ανέφερε : 

«Εισπράττεις ανέλπιστη χαρά ενώ  αντλείς δύναμη, όταν προσφέρεις …. σε αυτούς που είναι λιγότερο τυχεροί από εσένα!  Ευχαριστούμε θερμά την Κατερίνα Λάσπα που με την φιλοξενία της και την στήριξη της  μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε σε γυναίκες της Β. Κρήτης».  

Όλοι μαζί ενώσαμε τη φωνή μας με μότο “Αγαπώ τον εαυτό μου, δε ξεχνώ το ραντεβού με την υγεία μου” 

#keepupbeinghealthy #keepupbengstylish #keepupbeinghappy #keepupbeingstrong #keepuptakingcare

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES