4 ακόμη χρήσεις για το παιδικό σαμπουάν

Σπιτι

4moms team , 21-06-2019

Το παιδικό σαμπουάν έχει  ακόμη 4 χρήσεις που σίγουρα δε γνώριζες.. Εκτός του ότι φροντίζει τα μαλλιά του παιδιού και τα κάνει να μυρίζουν όμορφα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως..καθαριστικό.

Βούρτσες και χτένες: Γέμισε ένα μπολ με χλιαρό νερό και πρόσθεσε μερικές σταγόνες από το σαμπουάν του μωρού. Βούτηξε μέσα τη βούρτσα και τρίψε τις τρίχες με τα δάχτυλα. Στη συνέχεια, τις ξεπλένεις, τις αφήνεις να στεγνώσουν και voila! Είναι πού μαλακές και επιπλέον, μυρίζουν υπέροχα.

Παπούτσια: Το σαμπουάν περιέχει έλαια που θα κάνουν τα παπούτσια σου να λάμψουν. Μπορείς να βάλεις μερικές σταγόνες σε ένα βαμβακερό πανί και να καθαρίσεις τα παπούτσια.

Μεταλλικά αντικείμενα: Λίγη μαγειρική σόδα με το σαμπουάν του μωρού και θα δεις πως όταν τρίψεις το μέταλλο, αυτό θα γυαλίσει γρηγορότερα.

Λεκέδες: Οι λεκέδες από ιδρώτα είναι πολύ εύκολο να φύγουν με το παιδικό σαμπουάν. Χρειάζεται απλά να τρίψεις τον λεκέ χρησιμοποιώντας λίγο από το προϊόν και να το αφήσεις για περίπου ένα τέταρτο πριν το πλύνεις κανονικά.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES