Η διακόσμηση αλά Ελληνικά απο τον Tomy K

Διακόσμηση

4moms team , 24-05-2019

Ανακαλύψαμε την Ελληνική εταιρία Tomy Κ, μέσω της φανταστικής σελίδας του στο Instagram πριν από λίγο καιρό και έχουμε λατρέψει από τότε τα πολύχρωμα σχέδια της.

Πρωτότυπα σχέδια σε μαξιλάρια και φωτιστικά, υπέροχα σημειωματάρια, εντυπωσιακές κορνίζες και posters, είδη για το σπίτι, αλλά και μοντέρνα γυναικεία αξεσουάρ, «ντύνονται» με πολύ χρώμα και με ελληνική υπογραφή.

Η ποικιλία προϊόντων της Tomy προσφέρει πληθώρα ευκαιριών για να προσκαλέσετε περισσότερο χρώμα στο σπίτι σας.

Είτε ψάχνετε απλά να προσθέσετε ένα μαξιλάρι “πρωταγωνιστή” στην αγαπημένη σας πολυθρόνα ή θέλετε γεμίσετε στρώσετε με φωτεινά μαξιλάρια το σαλόνι σας,  η Tomy K έχει αυτό που χρειάζεστε!

Ο τρόπος με τον οποίο η Tomy Κ προσεγγίζει τον σχεδιασμό, δημιουργεί μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα και απροσδόκητα σχέδια.

Θεωρεί πως ο συνδυασμός του κλασικού με το πιο μοντέρνο είναι το βασικό τουςστοιχείο. Βλέποντας παλιά έπιπλα της γιαγιάς να παντρεύονται πολύ ωραία με μια μοντέρνα λάμπα ή καρέκλα καταλαβαίνεις οτι η συλλογή μπορεί να ταιριάξει παντού. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι ότι γενικά το στυλ mix and match με έντονα προσωπικά στοιχεία είναι αυτό που πια δείχνει να κερδίζει έδαφος έναντι των απρόσωπων και υπερβολικά στιλιζαρισμένων χώρων.

Επισκεφθείτε το online κατάστημα του Tomy K.: www.iamtomyk.com στο καθώς και τη σελίδα του στο Facebook: IamTomyK και το Instagram: @tomyk_

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES