Στο Revival: Believe in yourself που διοργανώνει το 4moms.gr σε συνεργασία με το ipop.gr την Κυριακή 9 Ιουνίου, ανάμεσα στο πλούσιο πρόγραμμα από yoga sessions, workshops, experiences, seminars και therapies, οι Vegans of Athens θα πραγματοποιήσουν ένα workshop με συμβουλές για ένα υγιές και cruelty free lifestyle.

Το Revival: Believe in yourself θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου, 11:00 – 20:00, στο Life Gallery Hotel στην Εκάλη.

Η Εύα και η Στέλλα που αποτελούν τις Vegans of Athens, από τις 15:00 έως τις 17:00, θα μοιραστούν μαζί μας tips για την κατάκτηση και ενίσχυση ενός υγιούς lifestyle,  με ιδέες και προτάσεις για το σώμα, το πνεύμα, τη διατροφή κά. Μια ολιστική προσέγγιση για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι με σκοπό την ανοιχτή επικοινωνία από και προς όλους γιατί βασική στάση ζωής είναι συνέχεια να μαθαίνουμε και συνέχεια να εξελισσόμαστε.

#VegansofAthens

Οι αυθόρμητες καταστάσεις ή όπως εμείς συνηθίζουμε να το λέμε «το σύμπαν», ένωσαν μια μέρα του Αυγούστου του 2018 μια vegan την @evawhateva και μια vegan wannabe την @stelluckyformozaki στο να ξεκινήσουν αυτό το υπέροχο μέχρι τώρα ταξίδι που ονόμασαν @vegansofathens. Ο σκοπός απλός και η ανάγκη μεγαλύτερη: να δημιουργήσουν έναν ηλεκτρονικό μικρό παράδεισο υγιούς lifestyle με ιδέες για σωστή vegan και ωμοφαγική διατροφή, γιόγκα και γυμναστική, θετικές σκέψεις και αλλαγή στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα. Φωτογραφίες από ένα στικ σανταλόξυλου με background τον ήχο από το αγαπημένο τους mantra, μιας κατευναστικής asana ή μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για pancakes, όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, είναι το Vegans of Athens. 

Μοιραζόμαστε καθημερινά εμπειρίες από τα ταξίδια μας, τι φτιάχνουμε στις κουζίνες μας και θέλουμε να πιστεύουμε ότι συμπαρασέρνουμε τους φίλους μας σε έναν τρόπο ζωής που δεν σκέφτεται μόνο το εγώ αλλά το εμείς, τον κόσμο, την γη, τους γύρω μας, τα ζώα, το περιβάλλον για να μπορέσουμε να αφήσουμε έναν κόσμο γεμάτο, ανθισμένο και χαρούμενο στα παιδιά μας με όσο το δυνατόν μικρότερο το αποτύπωμα μας!

 To αναλυτικό πρόγραμμα του Revival: Believe in yourself

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES