Οι ελευθερίες που έχει ο γιος της Meghan και του Harry, σε αντίθεση με τα ξαδέλφια του

Διασημοι

4moms team , 13-05-2019

Ήδη η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry έχουν αποδείξει πως δε θέλουν να ακολουθήσουν τους κανόνες που ισχύουν στο παλάτι. Η πρώην ηθοποιός επέλεξε να γεννήσει σε άλλο ιδιωτικό μαιευτήριο, ενώ παρουσίασαν τον γιο τους στον κόσμο, δύο ημέρες μετά. Έως τότε, οι διάδοχοι που γινόντουσαν γονείς έπρεπε να βγουν με το μωρό, λίγες μόνο ώρες μετά τη γέννησή του, καθιστώντας τον έναν ιδιαίτερα «βάρβαρο» κανόνα για τις νέες μητέρες.

Αντίθετα, η Meghan και ο Harry επέλεξαν να γίνει η σχετική ανακοίνωση μέσω του Instagram και λίγες ημέρες μετά, ανακοίνωσαν και το όνομά του, το οποίο είναι  Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Καθώς ο Archie, είναι έβδομος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου μετά τον πρίγκιπα της Ουαλίας, τον δούκα του Κέιμπριτζ και τα παιδιά του- πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Lewis- και μετά τον πατέρα του, Πρίγκιπα Harry, θα απολαμβάνει περισσότερη ελευθερία.

Τα τρία παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, θα έχουν μεγαλύτερους περιορισμούς σε αντίθεση με τον Archie. Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που θα μπορέσει να κάνει, σε αντίθεσή με τα ξαδέρφια του λοιπόν, είναι σύμφωνα με τον βασιλικό σχολιαστή James Brooks, να διαλέξει πιο «νορμάλ» καριέρα.

Μιλώντας στην Express.co.uk, ο Brooks είπε: «Ο Archie, δεν είναι πιθανό να γίνει ποτέ βασιλιάς κι έτσι θα μπορέσει να κοιτάξει πιο ‘φυσιολογικά’ μονοπάτια σταδιοδρομίας, καθώς μεγαλώνει. Αυτό βέβαια, βοήθησε και το γεγονός ότι ο Harry και η Meghan επέλεξαν να μην του δώσουν τίτλο με το που γεννήθηκε. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλει να επεκταθεί στον τομέα των επιχειρήσεων ή να ασχοληθεί ενεργά με ανθρωπιστικές ή φιλανθρωπικές προσπάθειες στο μέλλον, μπορεί πιο άνετα να ακολουθήσει αυτούς τους δρόμους».

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES