Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Αθήνας: Γιόγκα στην ταράτσα της Ακρόπολης με πανσέληνο

Γυμναστική

4moms team , 06-05-2019

Η μπροστινή πόρτα είναι τόσο συνηθισμένη, που δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος ότι υπάρχει κάτι  ξεχωριστό μέσα σε αυτό σπίτι. Όμως, κάθε πανσέληνο από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο, η Lynn Roulo, η Αμερικανίδα δσκάλα Κουνταλίνι γιόγκα που ζει στην Αθήνα, ανοίγει τις πόρτες της για μία νυχτερινή γιόγκα με πανσέληνο  στην ταρατσα της Ακρόπολης.

Είναι ένα κρυμμένο μυστικό που όμως τον γνωρίζουν πολλοί.  Κάθε τουριστικό λεωφορείο στην Αθήνα ανεβαίνει στο δρόμο, αλλά η διεύθυνση για την παραπάνω  εκδήλωση δεν δημοσιεύεται οπουδήποτε. Μπορείτε να μάθετε για την εκδήλωση από στόμα σε στόμα ή ακολουθώντας την κοινότητα της Lynnskundaliniyoga στο Facebook και στο Instagram.  

Πώς είναι τα μαθήματα; «Ακολουθούμε μια αποκλειστική προσέγγιση – όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Η Κουνταλίνι Γιόγκα είναι μια προσιτή γιόγκα κι έτσι δεν χρειάζεται να είστε σε καλη φυσική κατάσταση για να συμμετέχετε σε αυτά τα μαθήματα. Συμμετέχουν από πολύ έμπειροι γιογκις μέχρι απόλυτα αρχάριοι.

 Οι άνθρωποι έρχονται επειδή οι νύχτες στην Αθήνα είναι μαγικές. Ο Παρθενώνας φωτίζεται, το φεγγάρι είναι γεμάτο και η ενέργεια της ομάδες είναι εκπληκτική. Η ίδια η πρακτική είναι απλή με επαναλαμβανόμενες κινήσεις και μεγάλη έμφαση στην αναπνοή. Οι άνθρωποι συχνά έρχονται σε αυτα τα μαθημα νιώθοντας κουρασμένοι και αγχωμένοι απ’ ολη την ημέρα τους. Στο τέλος, φεύγουν και φαίνονται πιο φωτεινοί, πιο γαλήνιοι και πιο ανανεωμένοι.

 

Πώς ξεκίνησαν τα μαθήματα; «Όταν μετακόμισα στην Αθήνα από το Σαν Φρανσίσκο το 2012, δεν ήξερα κανέναν, έτσι τα μαθήματα ξεκίνησαν σιγά-σιγά. Στην αρχή, θα ήταν δύο ή τρία άτομα στην ταράτσα μου…Αλλά μια φίλη που ανέλαβε τα social media για μένα και τα μαθήματα άρχισαν πραγματικά να έχουν κόσμο με ενδιαφέρον για την kundalini yoga.Τώρα έχουμε ανθρώπους που έρχονται απ’ όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν ακούσει για τις τάξεις. Είναι εκπληκτικό ».

Πόσο κοστίζουν τα μαθήματα; «Προσφέρουμε τα μαθήματα σε δωρεές – δίνετε ό, τι θέλετε και μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Θεωρώ την Kundalini Yoga ως φάρμακο και θέλω όλοι να έχουν πρόσβαση σε αυτήν. Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικό οικονομικό υπόβαθρο και δεν θέλω κανέναν να αποκλειστεί επειδή αισθάνεται ότι δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά ένα μας μάθημα. Έτσι, παίρνουμε μια χαλαρή στάση και επιτρέπουμε στους ανθρώπους να πληρώνουν ό, τι θέλουν.»

Πώς μπορούμε να μάθουμε περισσότερα; «Ελάτε μαζί μας στο Facebook στο Lynnskundaliniyoga ή στείλτε μου την κράτησή σας για την επόμενη τάξη! Θα με βρείτε στο [email protected]»

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES