Φέτος το θεματικό πάρκο Τerra Vibe ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 21 Ιουνίου για να φιλοξενήσει το απόλυτο καλοκαιρινό, νεανικό ποπ πάρτυ.

Oι Marcus & Martinus, το μεγαλύτερο POP φαινόμενο της Σκανδιναβίας, θα βρίσκεται στην Αθήνα για MIA μόνο εμφάνιση. Γονείς, ενήλικες, παιδιά και έφηβοι μπορούν να χαλαρώσουν στο καταπράσινο Terra Vibe όσο οι νεαροί φανς διασκεδάζουν, γιατί ο χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος για να υποδεχθεί όλες τις ηλικίες.

Όπως λένε οι Marcus & Martinus: «Eίναι οι στιγμές που περνάμε μαζί που έχουν σημασία!»

Ο χώρος του Terra Vibe ξεδιπλώνεται σε μια έκταση 70 στρεμμάτων προσφέροντας μια ασφαλή, καταπράσινη όαση κατάλληλη για παιχνίδια και εκδηλώσεις με κυρίαρχο στοιχείο πάντα τη μουσική και το θέαμα

Κορίτσια και αγόρια θα χορέψουν στους ποπ ρυθμούς των διδύμων Marcus & Martinus και θα γευτούν τη χαρά και ξεγνοιασιά που συνοδεύουν τις αγαπημένες τους ποπ μελωδίες.

Μόλις 17 ετών, τα δίδυμα αδέρφια από τη Νορβηγία έχουν ήδη εδραιωθεί ως επιτυχημένοι καλλιτέχνες σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

Kαι επειδή ο pop εορτασμός για τις νεαρές ηλικίες δε σταματά εδώ, λίγο πριν την εμφάνιση των Μarkus & Martinus, θα ανέβουν στην σκηνή οι The Players, το Ελληνικό Boyband της Μinos Emi/Universal.

Oι The Players είναι νικητές του βραβείου «Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου» στα βραβεία MAD VMA 2018, Έλληνες πρεσβευτές της διεθνούς καμπάνιας “HELP A DANE” του 2018, καθώς και κύριοι πρεσβευτές του προγράμματος Live Without Bullying.

Επισκεφθείτε τα ακόλουθα links για μια μικρή γεύση του τι θα επακολουθήσει τη μαγική βραδιά της 21ης Ιουνίου.

H προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019.

*Aνά 3 εισιτήρια VIP ή ανά 3 εισιτήρια Golden Standing δωρεάν μια θέση parking.

*Τα εισιτήρια Golden Standing και VIP περιλαμβάνουν ένα πόστερ της συναυλίας καθώς και ενθύμιο πάσο.

Online Πώληση

Γενική Είσοδος: 41,80 €

Golden Standing Tickets* (διακεκριμένη ζώνη, μπροστά στη σκηνή): 88 €

VIP Tickets*: 88 €

*Aνά 3 εισιτήρια VIP ή ανά 3 εισιτήρια Golden Standing δωρεάν μια θέση parking.

*Τα εισιτήρια Golden Standing και VIP περιλαμβάνουν ένα πόστερ της συναυλίας καθώς και ενθύμιο πάσο.

Σχετικά με το Πάρκιγκ

*Με την αγορά 3 εισιτηρίων VIP ή Golden Standing προσφέρεται μια θέση parking σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της κύριας εγκατάστασης.

Σχετικά με τα VIP εισιτήρια: Tα VIP εισιτήρια προσφέρουν δυνατότητα καθίσματος και πρόσβαση σε καθορισμένο αναψυκτήριο.

Online: hunteragency.gr | viva.gr

Προσοχή: Παρακαλούμε τους υποψήφιους αγοραστές να αγοράζουν τα εισιτήριά τους μόνο από τα επίσημα σημεία προπώλησης (Hunter Agency, Μusicland, www.hunteragency.gr,Viva.gr) και όχι από άλλους ηλεκτρονικούς ή φυσικούς μεταπωλητές προκειμένου να αποφύγουν τυχόν υπέρ-χρεώσεις.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES