Η Eva Mendes έδωσε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στο Women’s Health και μίλησε για την οικογένειά της. Είναι μαζί με τον Ryan Gosling και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Esmeralda που είναι πέντε ετών και την Amanda που είναι τριών.

Η ίδια αποκαλύπτει πως πριν γνωρίσει τον σύζυγό της, η οικογένεια και η μητρότητα ήταν κάτι πολύ μακρινό για εκείνη. Στην ερώτηση τι ήταν αυτό που ξύπνησε το μητρικό σου ένστικτο, η Εύα Μέντες απάντησε χωρίς διάσκεψη: «Συνέβη ο Ryan Gosling. Όταν τον ερωτεύτηκα, τότε μου φάνηκε λογικό να αποκτήσω παιδιά. Τα δικά του παιδιά».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Στο Τέλος του Δρόμου» (The Place Beyond the Pines) που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2013 και από τότε είναι μαζί, χωρίς όμως ποτέ να δίνουν λαβή για σχόλια.

Η ηθοποιός αναφέρει πως τώρα που τα κορίτσια κάπως μεγάλωσαν έχει αρχίσει να αισθάνεται ξανά σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Παραδέχεται ότι το να μεγαλώνεις μια οικογένεια είναι δύσκολη υπόθεση και δεν θα τα έβγαζε πέρα αν δεν είχε βοήθεια από τους «δικούς της» ανθρώπους.

«Έχουμε μια φοβερή ομάδα στήριξης: τη μαμά του Ryan, τη μαμά μου και τις αδελφές μου. Είναι ένα ολόκληρο χωριό για μένα που μας βοήθησε. Πραγματικά συμπονώ τις γυναίκες που δεν έχουν βοήθεια και μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους. Προέρχομαι κι εγώ από μια οικογένεια που όλα τα έκανε ο ένας γονιός. Αγαπώ το μπαμπά μου, αλλά επί τους ουσίας η μητέρα μας μεγάλωσε και τους τέσσερις» δήλωσε.

Τατιάνα Τζινιώλη
Τατιάνα Τζινιώλη
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES