Όνειρο ζωής ένα δείπνο δίπλα στην Αφροδίτη της Μήλου

SOUL by ΒΙΒΗ

Ίσως είναι ο ωραιότερος διαγωνισμός που έγινε ποτέ! Ποιός δεν θα ήθελε να ζήσει αυτή την μοναδική εμπειρία που προσφέρει η Airbnb σε δύο πολύ τυχερούς πελάτες της!

Η διάσημη πλατφόρμα ανακοίνωσε τον διαγωνισμό που θα δώσει την δυνατότητα σε δύο άτομα να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία στο μουσείο του Λούβρου, που περιλαμβάνει ξενάγηση στα διασημότερα έργα του και διανυκτέρευση εντός του!

Στις 30 Απριλίου, θα έχετε την ευκαιρία να κοιμηθείτε στην καρδιά του Παρισιού, αγναντεύοντας τα αστέρια που λάμπουν κάτω από το γυαλί της Πυραμίδας. Θα κοιμηθείτε στην εμβληματική Πυραμίδα του Λούβρου, μόνο για μία νύχτα. 

Με οικοδέσποινα την ίδια τη Μόνα Λίζα, οι υπερτυχεροί θα ζήσουν την εμπειρία του πιο διάσημου μουσείου του κόσμου όταν κλείσουν οι πόρτες και σβήσουν τα φώτα. Οι λεπτομέρειες της εμπειρίας σοκάρουν!

Ένας ξεναγός VIP θα συνοδεύσει τους τυχερούς σε μια ξενάγηση στο μουσείο εκτός ωραρίου λειτουργίας. 

Θα απολαύσουν ένα απεριτίφ με τη Μόνα Λίζα καθώς χαλαρώνουν μαζί στο πολυτελές σαλόνι της, που βρίσκεται στην καρδιά του Λούβρου.
 

 

 
Θα καθίσουν για δείπνο με την Αφροδίτη της Μήλου. Ένας προσωπικός σεφ θα ετοιμάσει ένα πολύχρωμο μενού εμπνευσμένο από την αγάπη και την ομορφιά, προς τιμήν αυτής της θεάς.
 
 
Καθώς πέφτει το βράδυ, θα χαλαρώσουν στα πολυτελή διαμερίσματα του Ναπολέοντα του Τρίτου κατά τη διάρκεια μιας μικρής ακουστικής συναυλίας.
 
 
Τέλος, θα κοιμηθούν στην εμβληματική Πυραμίδα του Λούβρου, στην καρδιά του Παρισιού, αγναντεύοντας τα αστέρια που λάμπουν κάτω από το γυαλί της. Θα ξυπνήσουν με ένα παριζιάνικο πρωινό στο κρεβάτι.
 

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, πατήστε εδώ και απαντήστε σε μια απλή ερώτηση: Γιατί είστε εσείς ο τέλειος καλεσμένος της Μόνα Λίζα;

 

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES