Ελένη Χατζίδου: Η ενόχληση σχετικά με την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Διασημοι

4moms team , 21-03-2019

Λίγη ώρα μετά την είδηση πως η Ελένη Χατζίδου περιμένει το πρώτο της παιδί, η τραγουδίστρια ανέβασε ένα Instagram Story σχετικά με τις αποκαλύψεις ενός τόσο σημαντικού γεγονότος.

Την είδηση δημοσίευσε η εκπομπή Happy Day, με τη Σαματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει:  «Η Ελένη Χατζίδου διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη. Και αυτό δεν το λέμε εμείς. Το είπε η ίδια σε αγαπημένα της πρόσωπα. Το Σάββατο έγινε ένα κάλεσμα σε γνωστό καφέ στη Γλυφάδα. Προσκλήθηκαν μόνο δικοί της άνθρωποι και τους γλύκανε περισσότερο με τα νέα που είχε να τους ανακοινώσει. Τους είπε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι από τον Ετεοκλή Παύλου. Της ευχόμαστε να είναι πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη».

Η απάντηση της τραγουδίστριας ήταν: «Το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στην Κύπρο για live. Από τη στιγμή που κάποιος δεν ανακοινώνει ένα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο γεγονός, όπως η εγκυμοσύνη, ο ίδιος δεν είναι ωραίο να το κάνετε εσείς και μάλιστα λέγοντας πως το έχει κάνει ο ίδιος επίσημα. Αφήστε τίποτα για μας ρε παιδία όταν έρθει η ώρα».

 

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES