Οι …παρενέργειες που έχει η «Πέππα»

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 18-02-2019

Γονείς στην Αμερική παρατήρησαν πως η «Πέππα το Γουρουνάκι» έχει κάποιες περίεργες παρενέργειες στα παιδιά τους. Οι ιστορίες της Peppa Pig διαδραματίζονται σε μία φανταστική πόλη της Βρετανίας και γονείς στην Αμερική ανέφεραν πως τα παιδιά τους ξεκίνησαν να μιλούν με μία ελαφριά, βρετανική προφορά.

Η Τζάνετ Μάνλεϊ μητέρα δύο παιδιών, εξήγησε ότι ξαφνικά άρχισαν να μιμούνται τη βρετανική προφορά λόγω της «παρενέργειας της Peppa» και ότι το αντιλήφθηκε όταν η κόρη της άρχισε να την αποκαλεί «mummy», όταν στη διάρκεια πτήσης για την Αυστραλία είδε επεισόδια της παιδικής σειράς.

«Μέχρι την ηλικία των 20 μηνών, η κόρη μου δεν είχε δει τηλεοπτική οθόνη. Στη συνέχεια ταξιδέψαμε με αεροπλάνο στην Αυστραλία», έγραψε η Μάνλεϊ στο Romper, ιστοσελίδα με θέματα για μητέρες. «Μετά από διάρκειας 21 ωρών πτήση βλέποντας επεισόδια Peppa Pig στο iPad, το παιδί μου είχε υιοθετήσει τη βρετανική προφορά της Peppa, με αποκαλούσε “mummy” και τελείωνε τις προτάσεις της με το χαρακτηριστικό “ρουθούνισμα της Peppa…” το αποκαλούν επίδραση της Peppa».

Οι γονείς άρχισαν να σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης την ξαφνική αλλαγή στην προφορά των παιδιών τους, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η πιο διασκεδαστική πτυχή της ζωής μου αυτή την περίοδο είναι ότι το μικρό παιδί μου παρακολουθεί τη σειρά και τώρα μιλά με βρετανική προφορά» έγραψε ένας χρήστης στο twitter.

«Το καλύτερο που κάνει ο Noah αυτές τις μέρες είναι που μιλά με τη βρετανική προφορά της Peppa Pig» έγραψε τον περασμένο μήνα ο κριτικός κινηματογράφου Clayton Davis.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES