Τα γυαλιά οθόνης προστατεύουν τα μάτια από την από την επικίνδυνη ακτινοβολία των οθονών

Υγεία

4moms team , 12-02-2019

Η Ki ET LA βάζει τα γυαλιά σε Παιδιά, Γονείς και Ενήλικες, για καλό σκοπό…στοχεύοντας στην απόλυτη προστασία των ματιών από το τεχνητό μπλε φως που εκπέμπουν οι επίπεδες οθόνες (τηλεόραση, υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο, τάμπλετ κ.ο.κ.) ενώ παράλληλα στηρίζει την Κιβωτό Του Κόσμου μέσα από το mysunshine.gr! Βάλτε στην καθημερινότητά τη δική σας, των παιδιών σας και των αγαπημένων σας τα γυαλιά οθόνης Ki ET LA screen, προστατέψτε τα μάτια σας από τις βλαβερές επιπτώσεις της μπλε ακτινοβολίας των οθονών, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες βλάβες όπως διαταραχές στον ύπνο, θολή όραση, τσούξιμο στα μάτια και πονοκέφαλο ενώ με κάθε αγορά* ενός ζευγαριού Ki ET LA screen, προσφέρετε 1 ευρώ στην Κιβωτό Του Κόσμου! *Ισχύει για αγορές μέσα από το mysunshine.gr έως τις 30 Απριλίου 2019.

Ki ET LA screen για παιδιά

Τα παιδιά περνούν 3 ώρες κατά μέσο όρο μπροστά σε μία οθόνη κινητού, τάμπλετ, υπολογιστή, τηλεόραση, κοσνσόλα παιχνιδιών κ.ο.κ. γεγονός που συμβάλει σε διάφορες βλάβες για την υγεία τη δική τους και των ματιών τους. Για τον λόγο αυτό η Ki ET LA δημιούργησε τα CraZygZag Screen – unisex γυαλιά οθόνης σε 3 μοντέρνα χρώματα – για την απόλυτη προστασία των ματιών από την ακτινοβολία των οθονών. Σχεδιασμένα για παιδιά που είναι διαρκώς σε κίνηση, Ki ET LA screen είναι ελαφριά, ανθεκτικά και κατασκευασμένα από εύκαμπτα υλικά, ιδανικά για τους έντονους ρυθμούς τους. Απευθύνονται σε ηλικίες  6-12 ετών. 

Ki ET LA screen για ενήλικες

Για ενήλικες που περνούν πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη, τα unisex γυαλιά Ki ET LA screen έρχονται να δώσουν την απόλυτη προστασία, αφού το ειδικό τους φίλτρο μπλοκάρει το 50% του Βlue light! Ανακαλύψτε 3 μοναδικές αποχρώσεις  γυαλιών οθόνης με βραχίονες από εύκαμπτο υλικό και σύνδεση Zig Zag για να κινούνται προς κάθε κατεύθυνση!

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος APlay www.a-play.gr Αμφιπόλεως 11, 11855 Αθήνα – τηλ. 210 3422583

About Ki ET LA

Η KiETLA αποτελεί ένα 100% γαλλικό brand που δημιουργήθηκε το 2010, με αφορμή τη χημεία των ιδρυτών της Anne-Charlotte Le Grand, Alix Gayet-Laraison και David Angibaud, οι οποίοι ήταν πάντα φίλοι. Ήδη επιχειρηματίες, ήθελαν να δημιουργήσουν ένα παιδικό  brand με διαφορετική προσέγγιση από τα – συμβατικά – συνηθισμένα που υπήρχαν. Με στόχο την προστασία και την άνεση γεννήθηκε η Ki ET LA η οποία έχει σαν βασικό χαρακτηριστικό της να μετατρέψει  τα απαραίτητα αξεσουάρ προστασίας από την ήλιο σε trendy καθημερινή συνήθεια!

Σχεδιασμένη αποκλειστικά  στο Παρίσι, το στυλ είναι αναπόφευκτα κεντρικό στοιχείο σε κάθε της συλλογή! Το λανσάρισμα των πρώτων γυαλιών ηλίου έγινε το 2010 με στόχο 3 έννοιες : Design, look και  well-being και αμέσως κατέκτησαν βραβεία για τον σχεδιασμό,  την εργονομία και τις καρδιές χιλιάδων γονιών!

Μέχρι και σήμερα, η προστασία από τον ήλιο και την UV ακτινοβολία είναι το Νο1 μέλημα της Ki ET LA.

Web: https://www.kietla.fr/  |  Facebook : @kietlafrance  |  Instagram : @kietlafrance

Κιβωτός Του Κόσμου

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.  

Η Κιβωτός του Κόσμου ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα από τον εικοσιεξάχρονο ιερέα, πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά, την ανιδιοτελή προσφορά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για το παιδί, το νέο και το γονιό που βρίσκονται σε ανάγκη και διαβιούν στις χαραμάδες της κοινωνίας, σε μια «άλλη» Αθήνα, στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος.

Η Κιβωτός καλύπτει εξ ολοκλήρου και φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά. Σε συνεργασία με Εισαγγελίες Ανηλίκων, φορείς προστασίας και υπηρεσίες για τα δικαιώματα των παιδιών, αναλαμβάνει το μεγάλωμα των ανηλίκων στα τέσσερα μέχρι σήμερα, σπίτια φιλοξενίας. Πρόκειται για παιδιά από βρεφική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση τους, τα οποία έχουν υποστεί κακοποίηση, παραμέληση και πολύ άσχημες συνθήκες διαβίωσης.  Τα παιδιά ζουν σε μεγάλα σπίτια με παιδαγωγούς –φροντιστές για την καθημερινότητα τους και είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια, μη θυμίζοντας σε τίποτα την ιδρυματικού τύπου φροντίδα.

www.kivotostoukosmou.org |  Facebook : @kivotostoukosmougr

 

mysunshine.gr

Το mysunshine.gr είναι το καινοτόμο e-shop στο οποίο θα βρείτε μια ολοκληρωμένη συλλογή από πιστοποιημένα, πρωτοποριακά, βραβευμένα και δημοφιλή προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και ασφάλειας για μαμάδες, βρέφη και παιδιά, τα οποία έχουν αγαπηθεί από οικογένειες σε όλον τον κόσμο.

Όλα ξεκίνησαν όταν γίναμε για πρώτη φορά γονείς. Αποφασισμένοι να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο, ό,τι πιο ασφαλές και απόλυτα υγιεινό στο μωρό μας, καταλήξαμε σε διαρκή αναζήτηση για τη μέγιστη δυνατή ποιότητα και αξιολόγηση και δεν συμβιβαστήκαμε με τίποτε λιγότερο. Έτσι, στο mysunshine.gr κατορθώσαμε να συγκεντρώσουμε πρωτότυπα προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής που δεν αναπαράγουν τις ίδιες ιδέες, αλλά ξεχωρίζουν ανάμεσα στα υπόλοιπα σαν μια φωτεινή ηλιαχτίδα!

Μερικά μόνο από τα αγαπημένα διεθνή brands που θα βρείτε στο mysunshine.gr είναι η πασίγνωστη Καμηλοπάρδαλη Σόφι που συντροφεύει τα περισσότερα μωρά στον κόσμο, οι υπνόσακοι Grobag με διεθνή βραβεία για την ασφάλεια και την υψηλή τους λειτουργικότητα, η Aerosleep με προϊόντα που σχεδιάζονται για απόλυτα ασφαλή βρεφικό ύπνο, η BabyOno με μία πλήρη σειρά προϊόντων βρεφανάπτυξης, η PennyScallan με τα πιο stylish αξεσουάρ, σακίδια και τσάντες, η Babylonia με τους ψηλής ποιότητας μάρσιπους και η Ki ET LA με τα πρωτοπόρα τα παιδικά γυαλιά ηλίου, οθόνης και καπέλα.

 

www.mysunshine.gr  │Facebook: @mysunshine.gr │ Instagram: mysunshine_gr

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES