Στην Αγγλία μαζεύονται υπογραφές για να ξεκινάει το γυμνάσιο στις 10 το πρωί

Έφηβοι

4moms team , 12-02-2019

Εσείς πιστεύετε ότι το γυμνάσιο θα έπρεπε να ξεκινάει αργότερα για να μπορούν οι έφηβοι να κοιμηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το πρωί;

Έχουμε ξαναασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα, δίνοντας εξαιρετική σημασία στους γιατρούς που πιέζουν την εκπαιδευτική κοινότητα να αποφασίσει να ξεκινά το σχολείο πιο αργά το πρωί.

Με το 45 τοις εκατό των εφήβων να κοιμούνται λιγότερο από οκτώ ώρες κάθε βράδυ, που είναι η βέλτιστη ποσότητα για την ηλικιακή τους ομάδα, μέλη της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής θεωρούν ότι η καθυστερημένη ώρα έναρξης είναι αναγκαία για να αποφευχθεί “μια κρίση της δημόσιας υγείας.”

Στο διαδίκτυο υπάρχει μια σελίδα της Βρετανικής Βουλής, όπου οι πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας μπορούν να θέσουν σε ψηφοφορία το θέμα που θέλουν να συζητηθεί στο Κοινοβούλιο. Το θέμα που θα λάβει πάνω απο 100.000 υπογραφές θα συζητηθεί στην Βουλή. Χθές εκείνο που μονοπώλησε τις υπογραφές, και κατ’ επέκταση τα νέα όλης της χώρας ήταν η αργοπορημένη έναρξης του γυμνασίου και του λυκείου.

https://petition.parliament.uk/petitions

Οι υποστηρικτές της εκστρατείας λένε ότι αυτό το μέτρο θα ενισχύσει την παραγωγικότητα και θα αντιμετωπίσει την εξάντληση των εφήβων.

Ευχόμαστε σύντομα να ξεκινήσει αυτή η συζήτηση και στην χώρα μας!

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES