Με αφορμή το post της Δέσποινας Βανδή για τα 15α γενέθλια της Μελίνας, η Ελένη Μενεγάκη μέσω της εκπομπής της αναφέρθηκε στα παιδιά της λέγοντας πως η σχέση μίας μάνας με την κόρη της είναι σπουδαία και ξεχωριστή.

«Η σχέση της μάνας με την κόρη είναι πολύ σπουδαία! Και θέλω να πω πόσο σημαντικό είναι να είμαστε κοντά στα παιδιά μας και να κάνουμε μία προσπάθεια παραπάνω σε αυτό που είναι το ίδιο φύλο με εμάς. Είμαι μπαμπάς; Με το αγόρι μια προσπάθεια παραπάνω! Ο άντρας με τον γιο, η γυναίκα με τα κορίτσάκια… Είναι πιο εύκολα, είναι η φύση μας τέτοια».

Και συνέχισε: «Είχαμε προχθές γενέθλια για την πρώτη μου κόρη, με τη Λαουρίτσα μου που έγινε 14! Πώς αλλάζουν χρόνο με τον χρόνο τα παιδιά μας… Τρελαίνομαι! Λέω τα είχα όλα αυτά σε μωρά. Τα βλέπω τώρα που είναι μεγάλα και αισθάνομαι πως είναι πιο μεγάλα από την ηλικία που έχω απέναντί μου. Ίσως γιατί τα συγκρίνω με το τελευταίο (τη Μαρίνα) που ούτε κι αυτό είναι μωρό, αλλά εγώ μωρό το βλέπω όταν τα συγκρίνω με τα τεράστια παιδιά που κυκλοφορούν στο σπίτι μου».

Όσο για τις διαφορές μεταξύ τους, η Ελένη Μενεγάκη τόνισε: «Είναι θέμα χαρακτήρα. Το κάθε παιδί έχει τον χαρακτήρα και διεκδικεί τον χώρο του. Τον διεκδικεί με διαφορετικό τρόπο το ένα παιδί από το άλλο. Το λέω εκ πείρας επειδή έχω τέσσερα. Κάποιος που έχει ένα πώς να το κρίνει; Εγώ βλέποντας τα πάρα πολλά παιδιά που δόξα τω Θεώ απέκτησα, σας λέω ότι κάθε παιδί έχει άλλο χαρακτήρα, διεκδικεί διαφορετικά αλλά όλα διεκδικούν, ακόμα και αυτά που δεν ακούγονται. Κάποια απλά κάνουν πιο πολλή φασαρία. Είναι διαφορετικές προσωπικότητες, άλλο παιδί το ένα από το άλλο».

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES