Ταινία για τους Beatles ετοιμάζει ο Peter Jackson

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 05-02-2019

Ο σκηνοθέτης της τριλογίας του «Άρχοντα των Δακτυλιδιών», ετοιμάζει το νέο του σκηνοθετικό βήμα, το οποίο θα είναι ένα ντοκιμαντέρ για ένα από τα διασημότερα συγκροτήματα στην ιστορία της μουσικής. 

Ακριβώς 50 χρόνια από τη συναυλία τους στην ταράτσα των γραφείων της Apple Records στο Λονδίνο, ο διάσημος σκηνοθέτης θα βασιστεί στις 55 ώρες υλικού που τραβήχτηκαν το 1969 για τα γυρίσματα της ταινίας “Let It Be” του Michael Lindsay-Hogg. Το ντοκιμαντέρ για τους Beatles πιθανολογείται πως θα βγει στις αίθουσες το 2020, όπου θα είναι και η επέτειος της κυκλοφορίας του «Let it be».

“Οι 55 ώρες ανέκδοτου υλικού και οι 140 ώρες ηχητικού υλικού που έχουμε στη διάθεσή μας θα εξασφαλίσουν πως αυτή η ταινία θα είναι η απόλυτη εμπειρία που οι θαυμαστές των Beatles ονειρεύονταν για χρόνια”, δήλωσε ο Peter Jackson στην επίσημη ανακοίνωση που έγινε σήμερα το πρωί. “Είναι σαν μια μηχανή του χρόνου να μας ταξιδεύει πίσω στο 1969, και να έχουμε τη δυνατότητα να βρεθούμε στο στούντιο και να βλέπουμε αυτούς τους τέσσερις φίλους να φτιάχνουν μαζί σπουδαία μουσική”.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES