Η εξομολόγηση της Μιμής Ντενίση για την κόρη της

Διασημοι

4moms team , 05-02-2019

Στην εκπομπή «Πρωινό» πήγε καλεσμένη η Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσω του Your Face Sounds Familiar και δήλωσε πως πάντα λειτουργεί αυθόρμητα:

«Εγώ δεν έχω κανένα ταμπού. Δεν κάνω τέτοιες σκέψεις ποτέ. Χθες μου λέγανε “μα σηκώθηκες και χαιρετάς το κοινό;” ή “σηκώθηκες να συγχαρείς τη Στικούδη;”. Ναι, δεν έχω τέτοια κολλήματα με κάτι που το πιστεύω. Είμαστε λίγο σοβαροφανείς στην Ελλάδα. Και εγώ δεν είμαι σοβαροφανής. Αλλιώς θα αντιμετωπίσω σε μία οντισιόν κάποιον που θα του δώσω ένα σούπερ δραματικό ρόλο και αλλιώς σε ένα παιχνίδι έναν τραγουδιστή που προσπαθεί να κάνει κάποιον άλλο. Πρέπει να έχουμε και λίγο χιούμορ, να είμαστε χαλαροί. Ο κόσμος είναι μέσα, έχει προβλήματα, θέλει να βλέπει πράγματα που τον διασκεδάζουν. Και εγώ είμαι μέρος όλο αυτού! Δεν μπορώ να απουσιάζω».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κόρη της, Μαριτίνα, η οποία λείπει για σουδές: «Τα ωράρια δεν άλλαξαν, αλλά η καθημερινότητα. Έχει αδειάσει το σπίτι! Όταν φεύγει ένα παιδί από το σπίτι… Όταν είναι εκεί το παιδί μπορεί να τσακωθείς, μπορεί να φωνάξεις, να έχεις έννοια όλη την ώρα, αλλά το σπίτι έχει ζωή. Τώρα που λείπει είναι δύσκολο για μένα αλλά και για εκείνη. Τα μηνύματα πάνε σύννεφο! Είναι και πολύ μαμάκιας η Μαριτίνα. Μου στέλνει περισσότερα μηνύματα από ότι εγώ. Αν δεν της στείλω μήνυμα κάθε δυο-τρεις ώρες μου στέλνει “Ε, πού χάθηκες; Πού είσαι;”. Είναι φυσικό και είναι και ωραίο. Αλλ΄ζει κάτι, με την έννοια ότι αρχίζουν και οι σχέσεις με τα αγόρια… Επειδή μιλάω με τη Μαριτίνα από πολύ μικρή και έχουμε αυτή τη σχέση, θεωρώ πως όταν γνωρίσει ένα αγόρι που της αρέσει, η πρώτη που θα το πει είμαι εγώ. Μπορεί να φοβηθεί να το πει στην ιδιαιτέρα μου, μπορεί να μην το πει στη γιαγιά της, αλλά σε εμένα θα το πει και θα μου τον φέρει κιόλας. Της έχω πει ένα πράγμα, ότι το απολύτως φυσιολογικό είναι να ερωτευτείς και να αποκτήσεις σχέσεις. Είναι μες στη ζωή, το αντίθετο θα με ανησυχούσε. Αλλά ξέρει πως εγώ είμαι η ασπίδα της! Όταν ξέρει το Χ αγόρι ότι η μαμά της ξέρει, θα φερθεί διαφορετικά».

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES