Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στο περιοδικό People για τον Μάξιμο, αλλά και τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, καθώς είναι μόλις λίγες εβδομάδες μακριά από το να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο γιο της.

«Η εγκυμοσύνη ήρθε κάπως ξαφνικά. Η αλήθεια είναι πως τον κύριο που έρχεται δεν τον περιμέναμε. Ενώ ήμουν έγκυος κάναμε υπέροχες καλοκαιρινές διακοπές με τον Παναγιώτη και τον Μάξιμο στην Δονούσα, στη Κρήτη και στη Γαύδο. Μάλιστα, στη Γαύδο κάναμε για πρώτη φορά camping όλοι μαζί και ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για τον Μάξιμο. Ήταν τέλη Ιουλίου. Μάλιστα το νέο της εγκυμοσύνης μου, συνέπεσε με τα τραγικά γεγονότα στο Μάτι. Αυτές οι μέρες ήταν πραγματικά επώδυνες για όλους μας. Έκλαιγα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για την ακρίβεια, εκείνη την περίοδο θρηνούσε όλη η Ελλάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι πως από την αρχή κιόλας της εγκυμοσύνης προέκυψαν κάποιες δυσκολίες. Στον 5ο μήνα, κάναμε ένα ταξίδι μαζί με τον Παναγιώτη στην Νέα Υόρκη, ενώ συνέχισα κανονικά να διδάσκω στη σχολή ‘’Ίασμος’’ του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Από τον 6ο μήνα και μετά έγινε μια επιπλοκή και ο γιατρός μου συνέστησε να ξεκουράζομαι και το μεγαλύτερο μέρος της μέρας να το περνάω στο σπίτι, ξαπλωμένη. Αναγκαστικά, διέκοψα τόσο τα μαθήματα στην σχολή, όσο και οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική μου ασχολία» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως πέρασε τη μέρα των 40ων γενεθλίων της: «Αρχικά, θέλω να σου πω ότι ο Παναγιώτης μαζί με δύο φίλες μου οργάνωσαν ένα απίστευτο suprise party στο σπίτι μας. Και μπράβο τους, διότι δεν κατάλαβα τίποτα. Ήμουν στο σαλόνι, παίζαμε με τον Μάξιμο και ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και μπούκαραν γύρω στα 15-20 άτομα με μία τούρτα στα χέρια… Τα 40 με βρήκαν έγκυο και ετοιμόγεννη. Αυτό που βλέπω και από τον περίγυρό μου είναι πως οι πλέον οι περισσότερες γυναίκες αποκτούν το πρώτο τους παιδί σ’ αυτή την ηλικία, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν. Οπότε, η εγκυμοσύνη σε συνδυασμό με τα γενέθλιά μου πριν από λίγες μέρες, δεν μου άφησε περιθώρια να πάθω την κατάθλιψη των 40. Επιπλέον, τα 40 με βρίσκουν σε μια ωραία στιγμή τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αισθάνομαι πως με περιμένουν πράγματα στην γωνία και έχω κέφι και όρεξη για δουλειά. Βέβαια, το μόνο σίγουρο είναι πως μέχρι και το Σεπτέμβριο δεν πρόκειται να κάνω τίποτα».

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES