Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή φωτογραφία που κρατά αγκαλιά τον γιο της

Διασημοι

4moms team , 10-01-2019

Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία με τον γιο της, Σάββα.

Κρατώντας τον αγκαλιά, αφήνοντάς του ένα τρυφερό φιλί στο κεφάλι, η παρουσιάστρια μίλησε για έναν από τους στόχους της για το 2019.

«Ο δεύτερος είναι ο εξής: Να είμαι η καλύτερη μαμά για τον γιο μου. (Να τον μεγαλώνω με αισιοδοξία, χαμόγελα, αυτοπεποίθηση και χιούμορ, να τον προστατεύω, να μαθαίνω από αυτόν, να είμαι πάντα δίπλα του, να τον καθοδηγώ, να προετοιμάζω τα φτερά του για να μπορέσει μια μέρα να πετάξει πολύ ψηλά. Εντάξει, όχι πολύ μακριά από τη μαμά.  Όλα αυτά βέβαια θα τα προσπαθώ όχι μόνο το 2019. Προφανώς. Πλέον, για όσο ζω και αναπνέω αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος και ουσιαστικότερος στόχος μου» έγραψε.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Οι 10 στόχοι μου για το 2019🌟 Ο δεύτερος είναι ο εξής: #Νο2 ~ Να είμαι η καλύτερη μαμά για τον γιο μου. (Να τον μεγαλώνω με αισιοδοξία, χαμόγελα, αυτοπεποίθηση και χιούμορ, να τον προστατεύω, να μαθαίνω από αυτόν, να είμαι πάντα δίπλα του, να τον καθοδηγώ, να προετοιμάζω τα φτερά του για να μπορέσει μια μέρα να πετάξει πολύ ψηλά. Εντάξει, όχι πολύ μακριά από τη μαμά 😊😅 Όλα αυτά βέβαια θα τα προσπαθώ όχι μόνο το 2019. Προφανώς. Πλέον, για όσο ζω και αναπνέω αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος και ουσιαστικότερος στόχος μου🙏)

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES