2019! I want you to be happier (όπως ακριβώς λέει το τραγούδι)

SOUL by ΒΙΒΗ

Νέος Χρόνος!

Νέα ξεκινήματα, νέες σκέψεις, νέο, ότι θέλουμε εμείς να γίνει!

Σας μιλάει η κυρία Θετική Σκέψη. Δεν ξέρω αν είναι αυτό το αεράκι που λένε ότι φύσηξε την ώρα της γέννησης μου, αλλά είμαι στην γή για να σας μεταδώσω αγάπη και χαμόγελα. Η ζωή είναι τόσο ωραία!!!! Ποιός σου είπε οτι δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος? Η θετική ενέργεια είναι μεταδοτική, αποφάσισε ότι το 2019 θα είσαι εσύ που θα την πρεσβεύεις και θα την μεταδίδεις.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ονειρευτεί τα μεγαλύτερα όνειρά το 2019. Το αξίζετε. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτό που θα θελήσετε. Μπορείτε να είστε οτιδήποτε ονειρεύεστε. Είστε ο συγγραφέας της δικής σας ιστορίας. Η ζωή είναι ένα υπέροχο δώρο. Κάθε μέρα του έτους να είναι γεμάτο αγάπη, υγεία, ευτυχία, επιτυχίες και ευημερία για όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα για όλα τα πρόσωπα που αγαπάμε. Νέους στόχους, νέα επιτεύγματα και πολλές νέες εμπνεύσεις στη ζωή μας.

Ζήτησα απο τις αγαπημένες μου φίλες να γράψουν λίγα λόγια για το τι θα τις κάνει πιο χαρούμενες τον καινούργιο χρόνο και όλες οι ευχές τους με συγκίνησαν πολύ και θα μπορούσα να πώ ότι τις αγάπησα λίγο παραπάνω… Όλοι πρέπει να ονειρευόμαστε και να εκτιμάμε τις όμορφες στιγμές που συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας. Όλοι αξίζουμε μια μικρή στιγμή ευτυχίας κάθε μέρα.

2019 μη μου πάρεις τίποτα απ’ ό,τι έχω. Να αφήσεις στη θέση του όποιον αγαπώ και βρίσκεται κοντά μου. Να μου χαρίσεις για ακόμη μια χρονιά αυτά τα αυτονόητα που δεν εκτιμάμε παρά μονο όταν τα χάσουμε. Μην πειράξεις τίποτα λοιπόν. Φέρε μου περισσότερη αγάπη για μένα και τους άλλους, περισσότερο γέλιο, περισσότερα ταξίδια με την οικογένεια αλλά και με φίλους, περισσότερα βιβλία, περισσότερη τέχνη, περισσότερες περιπλανήσεις που οδηγούν σε ανακαλύψεις, περισσότερη ενσυναίσθηση και γέμισε την καθημερινότητα μου με στιγμές αλληλεγγύης. Αλλά κυρίως να μου δώσεις την ευκαιρία να υψώσω τη φωνή μου, το ανάστημα μου για κάτι που να αξίζει πραγματικά. Να γίνω φορέας αλλαγής. Να ασχοληθώ περισσότερο με το εμείς και λιγότερο με το εγώ.

Αμαλία

Τι θα με έκανε ευτυχισμένη το 2019;

1. Το πρώτο και κυριότερο όσο και να ακούγεται τετριμμένο, είναι το πιο σημαντικό, να έχουμε ΥΓΕΙΑ!
2. Να έχω ενέργεια και να αθλούμαι καθημερινά!
3. Να περνάω ήρεμα χωρίς εντάσεις στην προσωπική μου ζωή!
4. Να έχω όρεξη για δουλειά  να κάνουμε ωραίες συνεργασίες και να εξελίξουμε το 4moms!
5.Nα μιλάω με τους δικούς μου ανθρώπους και να ακούω μόνο καλά νέα!
6. Να κάνω ωραίες εκδρομές και να γνωρίσω καινούργια πράγματα!
7. Να κάνω κάποιες αλλαγές στο σπίτι μου που το σκέφτομαι καιρό τώρα!
8. Να βγαίνω με τις φίλες μου και να γελάμε πολύ!
9. Να συνεισφέρω σε φιλανθρωπικές δράσεις!
10. Να συνεχίσω να τα έχω καλά με τον εαυτό μου!

Βάσω 

Υγεία και αγάπη για την οικογένεια και τους φίλους μου που με αγαπούν και με στηρίζουν. Είμαι ευγνώμον για τους ανθρώπους γύρω μου και θέλω να είναι ένα όμορφο έτος για όλους. Να υλοποιηθούν με επιτυχία οι στόχοι όλων και ιδιαίτερα της αγαπημένης μου κόρης. Όσον αφορά τις προσωπικές μου φιλοδοξίες, θα ήθελα να συνεχίσω και να ζώ το όνειρο μου, σε σχέση με τη νέα μου καλλιτεχνική ιδιότητα χωρίς όρια. 

Βάσω

Το 2019 θέλω να είμαι πολύ ευτυχισμένη και να έχω ασφάλεια και σιγουριά, ηρεμία, αγάπη σε κάθε της έκφανση, υγεία για εμένα και οσους αγαπώ και λογους να εμπιστεύομαι περισσότερο. Θα είμαι πολύ ευτυχισμένη να ξέρω ότι οι αγαπημένοι άνθρωποι της ζωής μου γνωρίζουν ότι είναι σημαντικοί για εμένα και ότι θα είμαι δίπλα τους με οποιο τρόπο μπορώ.

Ειρήνη

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω 2019 να ειναι καλα οι άνθρωποι που αγαπώ, να έχουμε όλοι πάνω απο όλα υγεία … Να είναι μια ήρεμη χρονιά χωρίς εντάσεις, με στιγμές ανάλαφρες, χαμογελαστές με εσωτερική γαλήνη και με αυτό  το μειδίαμα ευτυχίας που απλά υπάρχει στο στόμα χωρίς κανένα συγκεκριμένο λόγο, ΑΠΛΑ επειδή η ψυχή σου είναι ήρεμη και τα πράγματα κυλάνε ΑΠΛΑ όμορφα.

Ελίνα

Να βλέπω τα πάντα θετικά. Να μην υπάρξει καμια αντιπαράθεση στην ζωή μου. Μια χρονιά χωρίς άσχημες σκέψεις για κανέναν.  Μια χρονιά που θα φέρει όμορφες στιγμές που θα τις θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Υγεία, αγάπη, χαμόγελο και δύναμη.

Έφη

Θα ήθελα το 2019 να καταφέρω αυτό που σκέφτομαι, αυτό που λέω, αυτό που νοιωθω και τελικά αυτό που κάνω να βρεθουν σε αρμονία. Τις περισσότερες φορές το ένα συγκρούεται με το άλλο, είτε πρόκειται για θέματα επαγγελματικά, προσωπικά, ή οικογενειακά. Να ταξιδέψω περισσότερο. Να χαλαρώσω πνευματικά, να γυμναστώ περισσότερο. Να νοιώθω γύρω μου ζωντανή την αγάπη και το γέλιο. Θέλω να γελάσω περισσότερο από ποτε. Μου δίνει δύναμη, με γεμίζει ευτυχία. Και φυσικά να είναι όλοι αυτοί που αγαπώ γεροί. Θα ήθελα να κάνω όσους μπορώ ευτυχισμένους. Αυτό που νοιωθω όταν καταφέρνω αυτό δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Έρρικα

Τι θα με έκανε ευτυχισμένη το 2019? Χμ, εύκολο!!! Ενας έρωτας που θα με συναρπάσει και θα μου αλλάξει τη ζωή! Και ένα εξωτικό ταξίδι σε ενα μέρος μαγευτικό μαζί με το συναρπαστικό έρωτα! Ευκολακι, ε?

Μαίρη

Ποιος είναι αυτός που στην αρχή κάθε καινουριου χρόνου δεν θέτει στόχους, που σκοπό έχουν την αυτοβελτίωση και μέσα από αυτήν την προσωπική του ευτυχία;! Μπαίνοντας στην 5η δεκαετία της ζωής μου, συνειδητοποίησα πως τελικά το μόνο που μπορεί να με κάνει ευτυχισμένη είναι το να αρχίσω ζω την κάθε μου στιγμή! Και όταν λέω να την ζω, εννοώ να της δίνω νόημα… όταν περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, όταν πίνω καφέ με τις φίλες μου, όταν κάνω τις πρωινές μου δουλειες ακόμα και όταν βαριέμαι! Δεν χρειάζεται να συμβαίνουν σπουδαία πράγματα για να είμαστε ευτυχισμένοι. Χρειάζεται απλά να κάνουμε τις στιγμές μας να μετράνε!

Μυρτώ

Αρχικά το 2019 θέλω να διατηρήσω αυτά που είχα το 2018 και να καταφέρω να βρω τον πρίγκηπα μου… ή να κερδίσω το τζόκερ ή λαχείο… Επειδή όμως είμαι ρεαλίστρια θέλω να καταφέρω να μείνω μόνη μου, να κάνω περισσότερα ταξίδια, να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να περνάω περισσότερο χρόνο με τους πραγματικούς μου φίλους!! Και όλα αυτά έχοντας την υγεία μου βέβαια σωματική και ψυχική!!!!! Και για έναν περίεργο λόγο διότι είμαι και αισιόδοξος άνθρωπος σύμφωνα με το ζώδιο μου, κάτι θα πραγματοποιηθεί… διότι όταν θέλεις κάτι παρά πολύ ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί για να σε βοηθήσει!

Νικολίνα

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES