Η Marie Kondo διδάσκει την τέχνη της τάξης

Σπιτι

4moms team , 08-01-2019

Η Μαρί Κόντο (Marie Kondo) είναι σύβουλος οργάνωσης και συγγραφέας. Διδάσκει την τάξη μέσω της δικής της μεθόδου, την KonMari Method, η οποία βασίζεται στις ιαπωνικές αξίες. Στόχος της είναι να μας βοηθήσει να έχουμε στο περιβάλλον μας μόνο τα πράγματα που μας προκαλούν χαρά. Το βιβλίο της «The Life-Changing Magic of Tidying Up: The Japanese Art of Decluttering and Organizing» (Η Μαγεία της Τακτοποίησης που αλλάζει την ζωή, Η Ιαπωνική Τέχνη του “ξεκαθαρίσματος” και της οργάνωσης).

Στο κανάλι της στο youtube.com βρίσκουμε πολλά ενδιαφέροντα βίντεο που βοηθούν όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν νέους τρόπους τοποθέτησης των πραγμάτων στο σπίτι τους.

Τώρα έφερε την πείρα της στο Netflix και οι θεατές ήδη σχολιάζουν ότι παρακολουθώντας την εκπομπή της θέλουν να οργανώσουν το σπίτι τους. Κατά τη διάρκεια της σειράς των οκτώ επεισοδίων του Tidying Up, η Marie επισκέπτεται σπίτια οικογενειών που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ακαταστασίας κα τις βοηθά να βρουν χαρά χρησιμοποιώντας τη διάσημη μέθοδο KonMari. 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES