Η Revitalift Laser είναι η κρέμα που όσο περνάει ο καιρός νιώθεις πιο αποτελεσματική

Ομορφιά

4moms team , 23-12-2018

Για περισσότερα από 30 χρόνια τα εργαστήρια της L’Oréal Paris αναπτύσσουν σημαντικές επιστημονικές καινοτομίες για την ομορφιά των γυναικών σε κάθε ηλικία. Στη L’Oréal Paris γνωρίζουμε την επιδερμίδα της γυναίκας μέχρι την παραμικρή της λεπτομέρεια. Οι κρέμες για την περιποίηση της επιδερμίδας έχουν αναπτυχθεί και ελεγχθεί με αυστηρές προδιαγραφές από κορυφαίους ειδικούς και επιστήμονες διεθνώς.

Αυτόν τον Δεκέμβριο, η διαφημιστική καμπάνια της Revitalift Laser ανανεώνεται, πάντα με την κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, να είναι η πρωταγωνίστρια, και έρχεται να καταρρίψει τον

μύθο που επικρατεί στην κατηγορία περιποίησης προσώπου ότι μια κρέμα σταματάει να είναι αποτελεσματική με την πάροδο του χρόνου.

Η νέα σύνθεση της Revitalift Laser, πλούσια σε Pro-xylaneκαι Υαλουρονικό Οξύ, μειώνει τις ρυτίδες, επαναφέρει την ομοιογένεια και αναπλάθει την επιδερμίδα του προσώπου.

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες στα εργαστήρια της L’OréalParis, αποδείχθηκε ότι η Revitalift Laser σβήνει σημάδια γήρανσης 3 ετών σε 2 μήνες και 7 ετών σε 6 μήνες, και αυξάνει την αποτελεσματικότητα της μήνα με τον μήνα.

Η Ελένη Μενεγάκη νιώθει πιο όμορφη από ποτέ! Δείξτε κι εσείς πιο όμορφες κάθε μέρα!
Δεν χρειάζεται να αλλάξετε πολλά. Μόνο την κρέμα σας!

Μάθετε περισσότερα για τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας στο lorealparis.gr.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES