Υλικά για 30 macaron

1 ¾ φλιτζάνια ζάχαρη άχνη (210 g)
1 φλιτζάνι αλεύρι αμυγδάλου, λεπτώς αλεσμένο (95 g)
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3 ασπράδια αυγού, σε θερμοκρασία δωματίου
¼ φλιτζάνι ζάχαρη (50 γραμμάρια)
½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
2 σταγόνες ροζ τζελ τροφίμων

Για την βουτυρόκρεμα

1 φλιτζάνι άπαχο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου (230 g)
3 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη (360 g)
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES