Κάντε το #hamogelotoupaidiou μεγαλύτερο

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 16-12-2018

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι έχουμε κατακλειστεί από το πνεύμα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας. Βόλτες, ψώνια, δωράκια για τα αγαπημένα μας πρόσωπα  και φυσικά πολλή πολλή ΑΓΑΠΗ!! Μα Χριστούγεννα χωρίς να προσφέρουμε Αγάπη γίνονται;

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του!

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα χριστουγεννιάτικα bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού στο e-shop: http://bit.ly/XristougennaXamogelo ή να επικοινωνήσετε 210-7647760.

Για περισσότερες πληροφορίες

https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/christougenniatika-bazaars-apo-to-chamogelo-tou-paidiou-6/

https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/

https://www.facebook.com/hamogelo.org/

Είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε τις ευχές εκατοντάδων παιδιών και να σχηματίσετε πολλά παιδικά χαμόγελα;

 

Κουτσούμπα Χρυσούλα

Νηπιαγωγός, M.Ed. Ειδική Εκπαίδευση

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES