Η Κατερίνα Ζαρίφη, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Νικολάου, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα κάτω από μία φωτογραφία του πατέρα της που ανέβασε στο Instagram. Η παρουσιάστρια έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα πριν πέντε χρόνια και γράφει όλα όσα της θυμίζει η ημέρα της ονομαστικής του εορτής.

«Άλλη μια χρονιά ξημερώνει του Αϊ Νικόλα και θα ήσουν εδώ με τσιγάρο, τσίπουρο και δερμάτινο μπουφάν. Αυτά σου άρεσαν. Πατέρα λείπεις κοντά 5 χρόνια. Και λείπεις με όλη την έννοια του όρου. Σου μοιάζω νομίζω σε πολλά. Χαίρομαι που μου το λένε. Αλλά θα σε ήθελα εδώ ρε πατέρα. Να κάνουμε ένα τσιγάρο να πιούμε ένα τσίπουρο και να μου πεις εσύ να σου πω και γω. Και ας μην έλεγες πολλά, εμείς πάντα καταλαβαίναμε. Χρόνια Πολλά στην ψυχή σου που είναι γύρω μας» έγραψε.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Άλλη μια χρόνια ξημερώνει του Αϊ Νικόλα Και θα σουν εδώ με τσιγάρο τσίπουρο και δερμάτινο μπουφάν Αυτά Σου άρεσαν Πατέρα λείπεις κοντά 5 χρόνια Και λείπεις με όλη την έννοια του όρου. Σου μοιάζω νομίζω σε πολλά Χαίρομαι που μου το λένε Αλλά σε ήθελα έδω ρε πατέρα Να κάνουμε ένα τσιγάρο να πιούμε ένα τσίπουρο και να μου πεις εσυ να σου πω και γω Και ας μην έλεγες πολλά Εμείς πάντα καταλαβαίναμε Χρόνια Πολλά στην ψυχή σου που είναι γύρω μας

A post shared by zArIfIoUs🐝 (@zarifious) on

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES