Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της υιοθέτησαν πρόσφατα ένα αγοράκι. Η ηθοποιός είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες πως είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες για την υιοθεσία καθώς θέλανε να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Το ζευγάρι έχει μαζί ένα ακόμη αγοράκι, ενώ ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης έχει ακόμη δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο του.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλώντας για την απόφασή τους, δήλωσε χαρακτηριστικά:

 «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας και έχουμε το παιδί στο σπίτι. Τώρα έχουμε πια 4 παιδιά με τον σύζυγό μου.Το παλέψαμε δυο χρόνια για την υιοθεσία, δεν είναι εύκολο, αλλά ήταν κάτι που θέλαμε πολύ και εγώ και ο σύζυγός μου και τα παιδιά μας. Ο μικρός μας γιος δεν πέρασε αυτό που συνήθως συμβαίνει στις οικογένειες με το να φουσκώσει η κοιλίτσα. Ήρθε κατ’ ευθείαν ένα παιδί στο σπίτι. Ο νέος μας γιος είναι λίγο μικρότερος από τον Δημήτρη μου. Τον έχουμε βαφτίσει και έχει πάρει το όνομα Μάριος. Περιμένω πότε θα με πει μαμά».

Το φθινόπωρο ήταν η πρώτη φορά που μίλησε για την υιοθεσία στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό». Τότε είχε δηλώσει: «Θέλω να πω ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Εγώ πήρα την απόφαση με τον άντρα μου να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και υιοθετούμε ένα παιδάκι τώρα. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει και αυτό έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας, και τη σχέση με τον εαυτό μας και τη σχέση με τα παιδιά μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη και υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη μια οικογένεια. Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Δεν ξέρω από πού είναι αυτό το παιδάκι, το βρήκαμε στο νοσοκομείο».

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES