Το 2010 η Τζάκι Κλέμεντς γέννησε πρόωρα τα δίδυμα κοριτσάκια της. Τα δύο κοριτσάκια ήταν πανέμορφα που δεν άργησαν να κάνουν τις πρώτες τους διαφημίσεις, λίγο πριν κλείσουν το πρώτο έτος ζωής. Σε ηλικία έξι μηνών η Άβα και η Λία είχαν ήδη το πρώτο τους συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στο Λος Άντζελες.

Ωστόσο, τρείς μήνες μετά, όπου η Άβα και η Λία είχαν ήδη πρωταγωνιστήσει σε διαφημίσεις, η μητέρα τους αποφάσισε να τις αποσύρει από τον χώρο, καθώς έχοντας τις μικρούλες και άλλο ένα δίχρονο αγοράκι, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε όλες τις υποχρεώσεις.

Σήμερα, τα δίδυμα κορίτσια είναι 8 ετών και παράλληλα με το σχολείο ασχολούνται με τον χορό, το κολύμπι αλλά και το blogging. Διατηρούν ένα fashion blog και η μητέρα τους τραβά τις φωτογραφίες στις οποίες αρκετές φορές ποζάρει και ο, κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος, αδελφός τους.

Η ομορφιά των κοριτσιών δεν έχει περάσει απαρατήρητη ούτε από τους παραγωγούς της Barbie, που τις έχουν περάσει από κάστινγκ προκειμένου να παίξουν σε κάποια από τις επόμενες ταινίες του franchise.

Τα 8χρονα κορίτσια έχουν 380.000 followers στο instagram, θεωρούνται ήδη influencers για τις συνομήλικές τους και αγνοούν τα αρνητικά σχόλια όσων λένε ότι δεν θα έπρεπε να εργάζονται σε τόσο μικρή ηλικία (πολλές φορές απασχολούνται ως και 6 ώρες τη μέρα).

Τατιάνα Τζινιώλη
Τατιάνα Τζινιώλη
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES