Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε Γίνεται» ήταν ο Μάριος Αθανασίου, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου. Ο ηθοποιός μίλησε για πολλά θέματα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πατέρα του αλλά και την απουσία του πατρικού προτύπου από τη ζωή του.

Ο ηθοποιός σε μια εκ βαθέων συζήτηση με τη Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό παραδέχθηκε πως η έλλειψη πατρικού προτύπου τον επηρέασε στη μετέπειτα ζωή του αλλά και στη σχέση του με τα τρία του παιδιά.

 «Έχω κενά εικόνας. Οι περισσότεροι άνθρωποι “κοπιάρουν” αυτό που έχουν δει από τη μάνα τους και τον πατέρα τους στη θετική και την αρνητική τους μορφή. Εγώ την εικόνα του πατέρα μου δεν την έχω. Οπότε τη φαντάζομαι ή τη βρίσκω σε φίλους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε και το ότι γνώρισε τον πατέρα του σε ηλικία 13 ετών, ενώ σε ερώτηση για το αν τον κατηγορεί απάντησε πως «δεν είναι ούτε δουλειά, ούτε είναι εκπαιδευμένοι οι άνθρωποι για να το κάνουν, ούτε ξέρουν πως τους έρχονται τα πράγματα στη ζωή και ήταν πάρα πολύ μικροί και έκαναν λάθη! Είναι άνθρωποι!».

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES