Υλικά

1 κιλό στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα, κομμένο σε μικρά κομμάτια

3 κουταλιές της σούπας πικάντικο μίγμα μπαχαρικών 

μερικές κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

3 γλυκοπατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους

5-6 φλιτζάνια μπρόκολο 

χοντρό αλάτι και φρεσκοκομμένο πιπέρι

αβοκάντο  

χούμους  

χυμό λεμονιού  

σχοινόπρασο

ελαιόλαδο για το σερβίρισμα

Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.

Σε ένα μπωλ ανακατέψτε τα κομμάτια κοτόπουλου με τα μπαχαρικά και ελαιολάδο.

Φυλάξτε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά ενώ προετοιμάζετε τα άλλα υλικά.

Αλατίστε και λαδώστε τα λαχανικά.

Βάλτε τα σε ένα ταψί πάνω σε χαρτί ψησίματος

Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ξεχωριστό ταψί επίσης με χαρτί ψησίματος.

Ψήστε όλα τα υλικά για 12-15 λεπτά.

Αφαιρέστε το μπρόκολο και το κοτόπουλο.

Ανακατέψτε τις γλυκοπατάτες και ψήστε για άλλα 15 λεπτά περίπου.

Έτοιμο!

Τοποθετήστε τα στο πιάτο όπως στην φωτογραφία και απολαύστε.

Πηγή: pinchofyum.com

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES