Λίμνη Βουλιαγμένης: Το 7o Run the Lake έρχεται τον Δεκέμβριο

Δράσεις

4moms team , 27-11-2018

Ο αγώνας δρόμου – θεσμός στη Λίμνη Βουλιαγμένης θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 16 Δεκεμβρίου.

O Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, η Λίμνη Βουλιαγμένης και ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων «ΕΥΚΛΗΣ», σας προσκαλούν στον αγώνα δρόμου Run the Lake στις 16 Δεκεμβρίου 2018, με εκκίνηση και τερματισμό τη Λίμνη Βουλιαγμένης και διαδρομή περιμετρικά της θάλασσας.

Θα διεξαχθεί αγώνας 2.000μ για παιδιά (8 έως 14 ετών), εφήβους 5.000μ (15 έως 17 ετών) και ενηλίκων 10.000μ. Σε όλους όσους τερματίσουν θα δοθούν μετάλλια και κύπελλα στους έξι πρώτους κάθε κατηγορίας.

Επιπλέον, θα υπάρχουν μικροί σταθμοί για τροφοδοσία και ιατρική κάλυψη.

Ο σκοπός του αγώνα δρόμου μέσα από τα λόγια των διοργανωτών: «Επειδή πιστεύουμε ότι η ευγενής άμιλλά και η ανιδιοτελής προσφορά είναι απόλυτα συνυφασμένες, μοναδικός στόχος του Runthe Lake είναι η συνεισφορά σε κοινωφελείς σκοπούς, προκειμένου να επωφεληθούν συνάνθρωποί που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας. Ήδη στα τέσσερα χρόνια διοργάνωσης του αθλητικού θεσμού, έχουν ενισχυθεί το Μητέρα Πεντέλης, η Κιβωτός του Κόσμου, το Παιδικό Χωριό SOS, το ΚΑΑΠΑΑ Βούλας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ελληνικού, το Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης και το Κέντρο Υγείας Βάρης.Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τον… αγώνα μας για αντίστοιχες δράσεις».

Για 7η συνεχή χρονιά στόχος του αγώνα είναι η κοινωνική προσφορά, για την εκπλήρωση του οποίου θα διατεθούν τα κέρδη από τις εισφορές των συμμετοχών και των χορηγιών. Καλούμε τους δρομείς να τρέξουν από καρδιάς σε έναν αγώνα προσφοράς και αλληλεγγύης.

Μέσα από το «Τρέχω και Προσφέρω», η αθλητική και φυσιολατρική δράση αποτελεί μία προσπάθεια ανάπτυξης και διάδοσης του τρεξίματος ως μέσο άθλησης, υγιεινού τρόπου ζωής, εκτόνωσης και ψυχαγωγίας με κύριο μέλημα την παροχή οικονομικής και υλικής βοήθειας σε ιδρύματα και φορείς. Παράλληλα με τη διοργάνωση του αγώνα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης (κλινοσκεπάσματα, φάρμακα, τρόφιμα και βιβλία).

 

Εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες στο runthelake.gr

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES