Οι ηθοποιοί Νεφέλη Κουρή και Τζωρτζίνα Λιώση, η μαθήτρια Ροζαλία Καρύδη και ο χορευτής Klaus Lali Shehaj φωτογραφίζονται από την Αλεξάνδρα Διονά για ένα παραμύθι μόδας με καλό σκοπό.

Το editorial Une Histoire Nouvelle είναι ένα εικαστικό παραμύθι μόδας που επιμελείται η PLAY [thisisplay.gr] με αφορμή το φετινό ετήσιο designer bazaar της φιλανθρωπικού σωματείου ‘Φίλοι της Μέριμνας’ που γίνεται στις 23-24-25 Νοεμβρίου στο Ζάππειο.

https://www.instagram.com/p/BqUOkXEH9gJ/

https://www.instagram.com/p/BqUPn70HeEP/

Η Μέριμνα ειναι ενα σωματείο ψυχοκοινωνικής στήριξης και παιδιατρικής ανακούφισης για παιδιά που αντιμετωπίζουν οικογενειακά σοκ όπως το πένθος ή ανίατες ασθένειες.

Friendsofmerimna.gr

Curation & photography @ashinyday [Alexandra Diona] + research & inspiration @berthac [Bertha Carasso]
Production & concept @thisisplay.gr 🖤 @veronikiharitatou

Το δέκατο πέμπτο Χριστουγεννιάτικο Βazaar των «Φίλων της Μέριμνας», του Συλλόγου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Ζάππειο Μέγαρο, τις εξής ημέρες και ώρες:

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 16.00 – 20.00

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 10.00 – 20.00

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 10.00 – 17.00

Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας ανακαλύπτοντας πολλά πρωτότυπα και χρηστικά δώρα, παιχνίδια, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά, γούρια, βιβλία για μικρούς και μεγάλους, εξαιρετικά ρούχα, παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα σε πολύ προσιτές τιμές. Επισκεφθείτε το μικρό μας Μοναστηράκι που είναι γεμάτο θησαυρούς!

Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε εγκαίρως τους λαχνούς μας με μεγάλη ποικιλία δώρων, γιατί όλοι κερδίζουν! Τέλος, στο Καφενείο μας θα μπορέσετε να απολαύσετε τον καφέ σας και να γευτείτε νόστιμες σπιτικιές λιχουδιές.

Tα έσοδα από το Bazaar θα διατεθούν για το έργο που προσφέρουν οι Υπηρεσίες της Μέριμνας:

• «Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι»: Εξειδικευμένη διεπιστημονική ομάδα (παιδίατροι, νοσηλευτές, ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός) προσφέρει ιατρονοσηλευτικές και ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες κατ οίκον, στο παιδί που πάσχει από μια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή του ασθένεια, στηρίζοντας παράλληλα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του, αλλά και όσων παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του.

• «Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης στο Πένθος» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Ψυχολογική στήριξη από εξειδικευμένους ψυχολόγους στο παιδί-έφηβο και την οικογένειά του, που πενθεί την απώλεια αγαπημένου του προσώπου.

Όλες οι υπηρεσίες της Μέριμνας παρέχονται δωρεάν.

Επικοινωνία:
«Φίλοι της Μέριμνας»: καθημερινά 9.30-17.00 | Τηλ. 210 6842833, κα Χριστίνα Ποτήρη.Fax 210 6452338 | [email protected] | www.merimna.org.gr
Facebook: https://www.facebook.com/FiloiTisMerimnas

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES