«Ο Ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία» στο Θέατρο «ΧΥΤΗΡΙΟ»

Guest Editors

Το Θέατρο Μαριονέτας ‘‘Γκότση’’ κλείνει φέτος 40 χρόνια λειτουργίας και ανεβάζει στο Θέατρο «Χυτήριο», από την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018, την παράσταση «Ο Ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία». Το παγκόσμιο best seller του Fisher Robert σε μια μοναδική απόδοση με μαριονέτες.

«Μια φορά κι έναν παλιό καιρό, σε μια πολύ μακρινή χώρα, ζούσε ένας ιππότης που περνιόταν για καλός, ευγενικός και στοργικός. Έκανε όλα αυτά που κάνουν οι καλοί, ευγενικοί και στοργικοί ιππότες. Πολεμούσε εχθρούς που ήταν κακοί, τρισάθλιοι, μοχθηροί…».

Ένα μυθιστόρημα γραμμένο σαν παραμύθι και ειδικά διασκευασμένο για παιδιά από τη Λίλιαν Τσέρτου, που μιλά κατευθείαν στην καρδιά όσων αποζητούν ένα βαθύτερο νόημα στη ζωή. Μια απάντηση και μια διέξοδος στους φόβους, τις αγωνίες και τη μοναξιά. Μιλώντας για τις «σκουριασμένες πανοπλίες» μας, που (νομίζουμε πως) μας προφυλάσσουν από τον πόνο που μας προξενούν οι άλλοι.

Γεμάτος χιούμορ, «Ο ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία» μας καλεί να ανακαλύψουμε τον ίδιο μας τον εαυτό, να ανασάνουμε βαθιά και να γελάσουμε.

Με τις φωνές των: Πάνο Μουζουράκη, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, Φανή Γεωργακοπούλου, Παναγιώτα Μωυσιάδου, Μαρίλια Νομικού, Σόλων Τσούνη

Συντελεστές:

Συγγραφέας: Robert Fisher  

Θεατρική απόδοση: Λίλιαν Τσέρτου  

Επιμέλεια κειμένου: Παναγιώτα Μωυσιάδου 

Σκηνοθεσία: Θανάσης Γκότσης  

Μουσική:  Χρήστος Μαστρογιαννίδης, Λευτέρης Αλεξανδρίδης  

Τραγούδια: Μαρίλια Νομικού  

Κοστούμια: Ειρήνη Γκότση  

Μακιγιάζ: Μίνα Μαυρομάτη   

Σκηνικά: Τάκης Αγραπιδάκης  

Κατασκευή μαριονετών: Θανάσης Γκότσης 

Εκδότης βιβλίου: OPERA

Μετάφραση βιβλίου: Αχιλλέας Κυριακίδης 

Η ηχογράφηση έγινε στο: In Vitro Studio

 

Πληροφορίες:

Διάρκεια: 70 λεπτά

Παραστάσεις: Κάθε Τρίτη (από 13 Νοεμβρίου έως 25 Δεκεμβρίου 2018) στις 9:15 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 9€. Προπώληση: 8€. Άνεργοι / Φοιτητικό: 7€

Προπώληση εισιτηρίων: Ηλεκτρονικά στο https://www.ticketservices.gr/, στα καταστήματα PUBLIC και στο ταμείο του θεάτρου «ΧΥΤΗΡΙΟ Σημείο Πολιτισμού» (Ιερά οδός 44, Κεραμεικός)

Επικοινωνία: 210 3412313 – 6937014316

Μαρία Σπυροπούλου
Μαρία Σπυροπούλου
Out & About
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES