Ένα νέο όραμα. Μια νέα προοπτική. Η Zara SRPLS ερευνά την χρήση των ενδυμάτων που εμπνέονται από το military στοιχείο στο καθημερινό ντύσιμο, γεγονός που την καθιστά θεμελιώδη για το πώς οι άνθρωποι ντύνονται σήμερα. Υιοθετημένο και, πλέον, εμπνευσμένο από μουσικούς, ηθοποιούς και ακτιβιστές, το χακί και οι στολές, εδώ και δεκαετίες, αποτυπώνουν το ύφος της επανάστασης, όπως επίσης και οι ουδέτεροι τόνοι προσφέρουν ένα πιο ιδιαίτερο στυλ.

Η Zara SRPLS συλλογή αποτελούμενη από πανωφόρια, πουκάμισα, παντελόνια, υποδήματα και αξεσουάρ, παίρνει αυτά τα αρχέτυπα και τα αναμιγνύει,  με νέες statement κατανομές,  διακοσμητικά στοιχεία, χρώματα και υφάσματα, όπου εξελίσσεται και επεκτείνεται συνεχώς σε  εβδομαδιαία βάση.

Η Zara SRPLS, είναι μια μοναδική συλλογή που εντάσσει τη military αισθητική στην καθημερινή ζωή και τη θέτει  ως σημείο αναφοράς για να συνδυάσει, με έναν φρέσκο και casual τρόπο, ιδιαίτερα look.

Στολές και χακί αποχρώσεις είναι μέρος ενός κώδικα ενναλακτικής κουλτούρας, λαμβάνοντας το ως έναν λευκό καμβά ώστε να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό και ‘’ανεξάρτητο΄΄στυλ. Χρησιμοποιούνται σήμερα από τους Milllenials και Trendsetters ως φυσικός τρόπος έκφρασης.

Η συλλογή διαθέτει λεπτομερή πανωφόρια, μπλουζάκια, πλεκτά,  φαρδιά παντελόνια, υποδήματα και διάφορα εξειδικευμένα αξεσουάρ, επίσης περιλαμβάνει straight σιλουέτες και oversize μοτίβα αναμιγνύοντας τα στοιχεία σε ένα ουδέτερο look.

Βαμβακερά μπλουζάκια και πουλόβερ είναι το βασικό στοιχείο, χρησιμοποιούνται συμπαγή χρώματα, όπως μαύρο και λευκό, σε συνδυασμό με military αποχρώσεις και prints. Τα  κοσμοπολίτικα urban χαρακτηριστικά και το high-end street στυλ είναι επίσης χαρακτηριστικά αυτής της συλλογής.

Για να έχουν πρόσβαση σε αυτή την περιορισμένη  και αποκλειστική συλλογή, όλοι οι πελάτες/ενδιαφερόμενοι θα διαλέξουν τα look τους και θα τα προσθέσουν στο καλάθι στο www.zara.com την ίδια ημέρα εμφάνισής τους, στις 15  Νοεμβρίου. Η παράδοση των εμπορευμάτων θα γίνεται σε μία συγκεκριμένη ημερομηνία στην αναγραφόμενη διεύθυνση και, όταν η συλλογή εξαντληθεί; Δεν θα υπάρξει ανανέωση.

Έρχεται η επανάσταση.

Παγκόσμιοo λανσάρισμα στις 15  Νοεμβρίου 2018 στις 00:00.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES